בדצמבר 2014 התחלתי לעבוד במשרת סטודנטים בבזק בינלאומי אבל עובדת של "עמישב". משום שזו משרת סטודנטים התחייבתי למינימום 4
משמרות בשבוע עם אופציה ליותר (כמה שאני יכולה), למדתי רק פעמיים בשבוע ככה שיצא שהרבה פעמים עבדתי יותר מ4 משמרות בשבוע ובתקופות מבחנים היו לי גם שבועות של 3 משמרות אבל הרוב באמת 4.
כשהתחלתי לעבוד אמרו לי כי שעות העבודה הן
במשמרות:
07:00-15:00, 15:00-23:00, 23:00-07:00 כשיש 3 עמדות לאייש.
עמדה אחת הינה עמדת קבלה בה עובדת רק משמרת בוקר (א'-ה')
עמדה שניה הינה עמדת קבלה בבניין הראשי ופועלת משמרת בוקר+ערב (א'-ה' +משמרת בוקר שישי).
עמדה שלישית היא המוקד אשר פועל 24/7.
סה"כ 37 משמרות.
לפני שבוע הודיעו לנו כי מקצצים בשעות העבודה בקבלה הראשית ומורידים את משמרת ערב +שישי בוקר (מורידים 6 משמרות ) אבל משמרת בוקר תהפוך ל12 שעות כלומר מי שיעבוד את ה12 שעות יקבל
שעות נוספות.
ביום ראשון התחלנו לעבוד לפי הסידור החדש.
אתמול הודיעו לנו שגם המשמרת הזו מקוצצת בשעתיים ותהיה משמרת של 10 שעות (07:00-17:00) בבניין השני אבל זה לא משנה כל כך.
הקיצוץ הזה הביא להורדה של עוד 10 שעות מהסידור, כלומר נשארו לנו 31 משמרות על 8 נציגים סטודנטים ששתיים מאיתנו בהריון.
בחילוק של 31 משמרות ל8 נציגים זה יוצא 3.8 משמרת לנציג שזה פחות מ4 שאנחנו חתומים
בחוזה.
בנוסף אני יוצאת לחופשת
לידה בתחילת ספטמבר ואני חייבת את החודשים האלה "לדפוק עבודה" ותכננתי לעבוד לפחות 5-6 פעמים בשבוע כי גם סיימתי ללמוד בתחילת החודש.
שלחתי מייל בשם הצוות לקב"ט שהודיע לנו שזו החלטתו ואין מה לעשות.
לי יש תחושה שזו
הרעת תנאים אני רק לא יודעת איך להוכיח את זה ובמהרה כי שבוע הבא כבר אנחנו נעבוד לפי הסידור החדש ואני לא יכולה להרשות לעצמי
משכורת כזו.