פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: לפני התפטרות בדין מפוטרת - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: לפני התפטרות בדין מפוטרת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/04/2018 07:04
שלום יפית

מן הראוי לבחן את הנושא ונסיבות העסקתך לעומק. לא ניתן להכריע בשאלת הרעת תנאים במידע חסר. בכל מקרה, אם המעסיק תיקן את הרעת התנאים המוחשית לא תוכלי להתפטר בדין מפוטרת. כמו כן, אם המעסיק יתנגד לשלם לך פיצויים במקרה שיתפס להבנתך כהתפטרות בשל הרעת תנאים, תאלצי להגיש תביעה משפטית.

מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי.

בהצלחה
08/04/2018 22:21
היי,

ביקשתי בעל פה להתפטר בדין מפוטרת עקב הרעה בתנאי עבודה. כמה שבועות לפני שבקשתי להתפטר העברתי למנהל שלי הסבר על איזה מהתנאים שונו לרעה על מנת לאפשר לו לפי החוק לתקנם. חלק מהתנאים שופרו וחלק לא.

עכשיו בחברה טוענים שהם לא יודעים מה זה בכלל התפטרות בדין מפוטר (מדובר באחת החברות הגדולות בארץ אז תמוה לי שזה לא מוכר להם) ושאני חייבת לחתום על מכתב התפטרות אם ברצוני לעזוב, כי הם מצידם רוצים שאשאר ואף הציעו לי העלאה במשכורת.

אני לא רוצה להגרר למשפט על זה עכשיו, אבל כן מעוניינת לקבל את מה שמגיע לי עפ"י החוק. אז השאלה שלי היא מה אני עושה במקרה כזה שהחברה אומרת שאין דבר כזה ואני כביכול ממציאה חוקים?

האם האופציה היחידה היא להתפטר ולתבוע אותם אחר כך? האם זה שהציעו לי העלאה במשכורת יכול לכפר על התנאים האחרים שהשתנו?
09/04/2018 07:04
שלום יפית

מן הראוי לבחן את הנושא ונסיבות העסקתך לעומק. לא ניתן להכריע בשאלת הרעת תנאים במידע חסר. בכל מקרה, אם המעסיק תיקן את הרעת התנאים המוחשית לא תוכלי להתפטר בדין מפוטרת. כמו כן, אם המעסיק יתנגד לשלם לך פיצויים במקרה שיתפס להבנתך כהתפטרות בשל הרעת תנאים, תאלצי להגיש תביעה משפטית.

מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי.

בהצלחה




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: לפני התפטרות בדין מפוטרת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ