פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיטורין שלא כחוק - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיטורין שלא כחוק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/12/2017 10:03
שלום לך

אם הסיפור שאתה מעלה אכן נכון ותוכל להוכיח שאכן אלו הם פני הדברים, ולפי דבריך מעולם לא ביצעת הונאה כלשהי - הרי שיש לך עילה מצויינת להגשת תביעת לשון הרע כנגד המעסיק וכנגד אותו מנהל שטען כי ביצעת הונאה. פנה בהקדם לקבלת ייעוץ משפטי פרטני אם ברצונך לטפל במקרה בדרך ראויה.

בהצלחה
04/12/2017 09:55
היי
מבקש עזרה ..
לפני כ 3 שנים עבדתי בחברת פלאפון במשך שנה .
באותה תקופה הייתי הטוב ביותר בסניף
כידוע בחברות גדולות כל שטות קטנה מובילה לפיטורין .
נדרשתי לבצע משהו במסגרת תקפידי שלא ביצעתי כראוי בגלל חוסר עזרה מצד המנהלת
הוחלט על פיטורין .
נסיתי במהלך השנים להתקבל לעבודה בחברות סלולר מתחרות , הגעתי לסוף תמיד ונשארתי אחרון וכבר אמרו לי שהגוב שלי , אלה שמשהו בדקה האחרונה תמיד היה לא מובן ולא הצלחתי להתקבל , "זה משהו שאי אפשר להגיד לך " טענו
אותו מנהל שפיטר אותי פתח זכיינות של חברת פלאפון , לפני כשנה הוא יצר איתי קשר על מנת שאשתף איתו פעולה ואעבוד אצלו , הסכמתי , כשהתחלתי לעבוד עבדתי על שם משתמש וסיסמא לא שלי , כשהחלתי לתהות מה קרה הוא הסביר לי שאני לא יכול לעבוד בפלאפון ולא בשום חברהץת תקשורת מפני שהוא פיטר אותי על סעיפי הונאה .
ובגלל זה אני עובד אתלו בשם בדוי על אחת המשתמשים שהיו עובדים איתנו .
םלאפון שוב גילתה שאמי עטבד והוא נאלץ לפטר אותי שוב .
פעמיים שנעשה לי עוול , מלווה בהוצאת דיבה , חברי לצוות היו מסתכלים עלי בעין לא יפה ומעולם לא ידעתי למה .
מיותר לציין שמעולם לא הוגשה נגדי תלונה וקיבלתי מה שמגיע לי על פי חוק .
מעולם לא בוצעה שום הונאה או חשד להונאה מצידי .
הייתי הכי לוייאלי לחברה בה עבדתי .
אם הייתי עושה משהו לא כחוק הוא לא היה מצרף אותי שוב לעסק הפרטי שלו.
אני רוצה לדעת אם יש עילה לתביעה היות ומדובר בפיטורין שלא כדין , ובחברה גדולה כמו פלאפון
05/12/2017 10:03
שלום לך

אם הסיפור שאתה מעלה אכן נכון ותוכל להוכיח שאכן אלו הם פני הדברים, ולפי דבריך מעולם לא ביצעת הונאה כלשהי - הרי שיש לך עילה מצויינת להגשת תביעת לשון הרע כנגד המעסיק וכנגד אותו מנהל שטען כי ביצעת הונאה. פנה בהקדם לקבלת ייעוץ משפטי פרטני אם ברצונך לטפל במקרה בדרך ראויה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיטורין שלא כחוק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ