פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מנסה את מזלי - זקוקה לייעוץ - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מנסה את מזלי - זקוקה לייעוץ - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/11/2017 08:40
שלום ליז

אסור למעסיק לשנות את היקף המשרה שלך ו/או את התפקיד שלך בשובך לעבודה לאחר חופשת לידה. החוק מחייב אותו לקלוט אותך לתפקיד בו הועסקת בטרם יציאתך לחופשת לידה ובכל מקרה אסור להרע את תנאייך. לחתימה על מסמך כפי שאת מתארת אין כל משמעות...

בהצלחה
06/11/2017 21:46
אני נמצאת במקום עבודה מזה כשנה בתפקיד בכירה ילדתי בחודש אפריל ובאמצע חופשת לידה המעסיק החתים אותי בטופס שברגע שאני חוזרת לעבוד הוא יחזיר אותי לכל עבודה שתיהיה זאת אומרת לרדת מבכירה לעובדת רגילה
אני אמורה לחזור לעבוד החודש הזה ושאלתי לאיזה תפקיד אני חוזרת נהנתי שלא לבכירה אלה לעובדת רגילה ...

האם בחופשת לידה הוא יכול מבחינת חוק להחתים אותי ?האם זה קביל?האם זה נקרא הרעת תנאים? ואם אני מתפטרת נאם זה נקרא התפטרות מוצדקת?
מה אפשר לעשות ??
07/11/2017 08:40
שלום ליז

אסור למעסיק לשנות את היקף המשרה שלך ו/או את התפקיד שלך בשובך לעבודה לאחר חופשת לידה. החוק מחייב אותו לקלוט אותך לתפקיד בו הועסקת בטרם יציאתך לחופשת לידה ובכל מקרה אסור להרע את תנאייך. לחתימה על מסמך כפי שאת מתארת אין כל משמעות...

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מנסה את מזלי - זקוקה לייעוץ - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ