פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מכתב פיטורין ופיצויים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מכתב פיטורין ופיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/07/2016 14:52
שלום נועה

מדוע את סבורה שהמעסיק צריך לתת לך מכתב פיטורים ושלם לך פיצויים, שהרי לפי דבריך את בחרת להתפטר מהעבודה.... לא?
20/07/2016 00:48
שלום
למעסיק שלי היה 2 משרדים עם היקף עבודה דומה לפקידות (משרדי שליחויות). לקראת סוף שנה ראשונה שאני עובדת אצלו, מעסיק הודיע שלא משתלם לו 2 משרדים ושהוא סוגר משרד שני ושאני אצטרך לעבוד את כל היקף העבודה של 2 פקידות. הוא הוסיף לי למשכורת סכום מסוים. בחודש מרץ (חודש ראשון שאני עובדת על "2 משרדים") הוא רשם בתלוש את כל הסכום. בחודש אפריל אני אמרתי למעסיק שאני לא מעונינת להמשיך לעבוד כי זה קשה מידיי בשבילי. הוא ביקש שאני אשאר לעבוד עד סוף חודש מאי, כי אז הוא סוגר שליחויות ולא ממשיך איתם. אני הסכמתי. תלוש אפריל שקיבלתי היה על חצי מהסכום שסיכמנו איתו. הוא אמר שזה טעות והעביר לי לח-ן את כל הסכוםמשכורת שסוכם איתו אבל לא שינה את התלוש. עבור חודש מאי קיבלתי כל המשכורת. אבל לא קיבלתי מכתב פיטורין ופיצויים.
עכשיו (בחודש יולי) הוא שלח לי מייל עם תלוש חודש מאי עם חצי ממשכורת ותלוש חודש יוני עם שליש משכורת. למרות שביוני כבר לא עבדתי.
רציתי לשאול איך אני מקבלת עכשיו מכתב פיטורין ופיצויים? כמו כן תלושים בסכומים כאילו מונעים ממני לקבל דמי אבטלה גבוהים יחסית. מה אפשר לעשות?
למה הוא החליט לרשום לי תלושים נמוכים?
תודה רבה וסליחה אל מכתב ארוך.
21/07/2016 14:52
שלום נועה

מדוע את סבורה שהמעסיק צריך לתת לך מכתב פיטורים ושלם לך פיצויים, שהרי לפי דבריך את בחרת להתפטר מהעבודה.... לא?
22/07/2016 01:36
שלום ותודה על תשובה
אני חושבת שהיה פה הרעת תנאים, כיוון שאחרי שהוא סגר משרד שני אני עבדתי על כמות כפולה של שליחויות (וזה לא רק דפים אלא גם מוצרים נלווים שחלק מהם כבדים).
כמו כן מעסיק לא הפריש לפנסיה.
וגם האם אתה יכול להתיחס לזה שהוא רשם לי תלושים עם סכומים לא נכונים?
בתודה
27/07/2016 19:56
.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מכתב פיטורין ופיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ