פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: התפטרות לאחר הלידה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: התפטרות לאחר הלידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/06/2016 22:21
תודה רבה על תשובתך. ברצוני לחדד את שאלה 2. במידה ומעתה בעודי בהריון החלטתי שאני חוזרת לאותו מוסד אך למחלקה אחרת לאחר הלידה...מנהלת המחלקה החדשה איננה מוכנה לתת לי בינתיים התחייבות בכתב אך בעל פה הביעה רצון להעסיק אותי ב 80 אחוז משרה.
אני עדיין יכולה להתפטר ולשוב מיד אם המשרה קלה וקטנה יותר? הרי לא נשמע לי הגיוני שהם יסכימו לפצות אותי כשיידעו שאני שבה לאותו מוסד ...הם בטח לא יירצו לתת לי פיצויים (מדובר בהרבה כסף....)
מה דעתך??
(מדובר בעבודה בבית חולים והשמועות רצות מהר...הם בטח כבר יודעים בבית החולים על תוכניותיי)
19/06/2016 12:21
אני בהריון , עובדת 20 שנה במקום ממשלתי . מעוניינת לעשות שינוי במקום העבודה. במידה ואני מתפטרת לאחר לידה:
1. כמה זמן עליי לא לעבוד כדי לקבל פיצויים עבר התפטרות לצורך טיפול בילד
2. אם ברצוני לאחר הפיטורים לשוב לאותו מוסד האם עליי להמתין חצי שנה? אם סגרתי על מחלקה אחרת במוסד אוכל לקבל פיצויים ולשוה לאותו מוסד בידיעה שאשוב לשם כעבור חצי שנה? הם ודאי לא יסכימו לפצות אותי...
3. אם מצאתי עבודה אחרת, האם כדי לקבל פיצויים אני חייבת למצוא עבודה שמקילה יותר לטפל הילד כמו משרה לא מלאה וכו? מה התנאים...
4. לאחר לידה כמה זמן יש לי להחליט אם אני מתםטרת או לא?
19/06/2016 14:16
שלום מיכלי

1. את יכולה להתחיל לעבוד יום לאחר ההתפטרות שלך ועדיין להיות זכאית לפיצויים, ובלבד שתוכלי להוכיח כי מקום העבודה החדש מאפשר לך להיות יותר עם הילד.

2. ראי תשובה לשאלה קודמת.

3. כן.

4. בטרם ימלאו לילד 9 חודשים.

בהצלחה
20/06/2016 22:21
תודה רבה על תשובתך. ברצוני לחדד את שאלה 2. במידה ומעתה בעודי בהריון החלטתי שאני חוזרת לאותו מוסד אך למחלקה אחרת לאחר הלידה...מנהלת המחלקה החדשה איננה מוכנה לתת לי בינתיים התחייבות בכתב אך בעל פה הביעה רצון להעסיק אותי ב 80 אחוז משרה.
אני עדיין יכולה להתפטר ולשוב מיד אם המשרה קלה וקטנה יותר? הרי לא נשמע לי הגיוני שהם יסכימו לפצות אותי כשיידעו שאני שבה לאותו מוסד ...הם בטח לא יירצו לתת לי פיצויים (מדובר בהרבה כסף....)
מה דעתך??
(מדובר בעבודה בבית חולים והשמועות רצות מהר...הם בטח כבר יודעים בבית החולים על תוכניותיי)

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: התפטרות לאחר הלידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ