פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: צריכה תשובות בבקשה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: צריכה תשובות בבקשה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/02/2016 11:00
שלום אלכס

ימי מחלה של התינוקת נזקפים על חשבון ימי המחלה שלך ונספרים על חשבון ימי ההודעה המוקדמת. לגבי קבלת דמי אבטלה - אחרי התפטרות לצורך טיפול בילד יש תקופת המתנה של 90 יום עד שאפשר לקבל דמי אבטלה, אלא אם תפני למוסד לביטוח לאומי ושם יסכימו לקצר או לבטל את תקופת ההמתנה.

בהצלחה
03/02/2016 18:02
התפטרתי לפני שבוע אחרי שנה וחמישה חודשים כעובדת שעתית.

לפי מה שהבנתי שבועיים הודעה מראש מספיקה. אני עם הילדה בבית כרגע יומיים כי היא חולה והמנהל שלי מתקשר ומודיע לי שמבחינה חוקית זה יום עבודה שלא הגעתי אליו למרות שיש אישור מחלה ולכן אצטרך לעבוד עוד יומיים בנוסף.

קודם כל האם זה חוקי מה שאמר?

שנית, התינוקת שלי ב-19.2 תיהיה בת 9 חודשים הבנתי שאוכל להגיש אבטלה עד שהיא בת 9 חודשים. האם גם זה נכון? וכמה זמן אורך התהליך של ההגשה שאדע לפני כי מבקשים ממני למשוך גם מעבר לשבועיים.

סליחה על החפירה, כל תשובה תעזור לי באמת נואשת כבר.
04/02/2016 11:00
שלום אלכס

ימי מחלה של התינוקת נזקפים על חשבון ימי המחלה שלך ונספרים על חשבון ימי ההודעה המוקדמת. לגבי קבלת דמי אבטלה - אחרי התפטרות לצורך טיפול בילד יש תקופת המתנה של 90 יום עד שאפשר לקבל דמי אבטלה, אלא אם תפני למוסד לביטוח לאומי ושם יסכימו לקצר או לבטל את תקופת ההמתנה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: צריכה תשובות בבקשה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ