פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא הפסקת עבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הפסקת עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/12/2015 11:07
שלום

שמי ראשל, התקבלתי לעבודה בתחלת ספטמבר , בתפקיד של סייעת רפואית בגן ילדים של המועצה המקומית באבן יהודה. חתמתי על חוזה של 10 חודשים. אחרי חודש , הרכזת מזמינה אותי לשיחה ומודיעה לי שהאמא של הילד טוענת שאני לא מתאימה לילד שלה,ומורידים לי ימי עבודה, 4 ימים במקום 6,הסכמתי. אחרי 3 שלושה. שבועות הוזמנתי שוב לשיחה, והורידו לי עוד יום ,עוברת ל3 ימים בשבוע בלבד כי האמא של הילד לא מרוצה ממני למרות שביצעתי את עבודה כמו שצריך והגגנת היתה מרוצה .אחרי שבוע הרכזת מודיעה לי שהאמא לא רוצה אותי בכלל. הרכזת מציעה לי להישאר עד שימצאו מחליפה ואני מסכימה אחרי ההתלבטות של יום. אני לא מבינה למה, לא עשיתי שום טעות ואין סיבה מוצדקת לפטר אותי,. יום אחת אני באה לעבודה ומגלה שיש מישהי אחרת אף אחת לא הודיעה לי , התקשרתי לרכזת והתנצלה, היא שחכה, "
"להודיע לי שיש כבר מחליפה, וזה לא בסדר . חשוב לציין שיש לי חוזה 10 חודשים , ולא רצו למסור לי את חוזה.מה עלי לעשות ? יותר להם לפטר אותי למרות החוזה ? תודה רבה.(תיאור התפקיד:אני צריכה להשגיח על הילד אלרגי למזון מסויים, בזמן ארוחת בוקר. , אחרי סיום ארוחת בוקר , לא דרוש ממני להיות צמודה לילד , אני נמצאת בגן ועובדת עם הכל בילדים).
13/12/2015 18:42
שלום ראשל

הליך הפיטורים שלך לא היה תקין. יתכן וישנה עילה להגשת תביעה כנגד המעסיק ואם הנושא מפריע לך, אני ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני ולבדוק את הנושא לעומקו.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הפסקת עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ