שמי ראשל, התקבלתי לעבודה בתחלת ספטמבר , בתפקיד של סייעת רפואית בגן ילדים של המועצה המקומית באבן יהודה. חתמתי על חוזה של 10 חודשים. אחרי חודש , הרכזת מזמינה אותי לשיחה ומודיעה לי שהאמא של הילד טוענת שאני לא מתאימה לילד שלה,ומורידים לי ימי עבודה, 4 ימים במקום 6,הסכמתי. אחרי 3 שלושה. שבועות הוזמנתי שוב לשיחה, והורידו לי עוד יום ,עוברת ל3 ימים בשבוע בלבד כי האמא של הילד לא מרוצה ממני למרות שביצעתי את עבודה כמו שצריך והגגנת היתה מרוצה .אחרי שבוע הרכזת מודיעה לי שהאמא לא רוצה אותי בכלל. הרכזת מציעה לי להישאר עד שימצאו מחליפה ואני מסכימה אחרי ההתלבטות של יום. אני לא מבינה למה, לא עשיתי שום טעות ואין סיבה מוצדקת לפטר אותי,. יום אחת אני באה לעבודה ומגלה שיש מישהי אחרת אף אחת לא הודיעה לי , התקשרתי לרכזת והתנצלה, היא שחכה, "
"להודיע לי שיש כבר מחליפה, וזה לא בסדר . חשוב לציין שיש לי חוזה 10 חודשים , ולא רצו למסור לי את חוזה.מה עלי לעשות ? יותר להם לפטר אותי למרות החוזה ? תודה רבה.(תיאור התפקיד:אני צריכה להשגיח על הילד אלרגי למזון מסויים, בזמן ארוחת בוקר. , אחרי סיום ארוחת בוקר , לא דרוש ממני להיות צמודה לילד , אני נמצאת בגן ועובדת עם הכל בילדים).