פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: לתבוע על אפליה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: לתבוע על אפליה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/12/2015 12:32
שלום שמעון

אכן לכאורה ניתן לטעון לאפליה מחמת מגבלה גופנית אך יש לבחון את המקרה לעומק, שכן לא ניתן לדרוש ממעסיק להעסיק עובד לקוי ראיה במקום עבודה שתנאיו אינם מאפשרים זאת. אם הנושא מספיק חשוב לך יהיה עליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מול עורך דין מטעמך.

בהצלחה
03/12/2015 11:00
היי בוקר טוב

לפני שבועיים בערך הגעתי לבדוק עבודה בגן פרטי בדיזזינגוף בתל אביב. עבדתי יום אחד מ 9 עד 16:30. יומים לאחר מכן המנהל של הגן התקשר ואמר לי שאני לא יכול להמשיך לעבוד אצלו בגלל שאני לקוי ראיה והוא מרגיש שזה יפריע לו בעבודה. האם אפשר לתבוע אותו על אפליה? יש סיכוי לתביעה כזו?
03/12/2015 12:32
שלום שמעון

אכן לכאורה ניתן לטעון לאפליה מחמת מגבלה גופנית אך יש לבחון את המקרה לעומק, שכן לא ניתן לדרוש ממעסיק להעסיק עובד לקוי ראיה במקום עבודה שתנאיו אינם מאפשרים זאת. אם הנושא מספיק חשוב לך יהיה עליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מול עורך דין מטעמך.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: לתבוע על אפליה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ