פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שינוי ימי תקן - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שינוי ימי תקן - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
16/07/2015 16:56
שלום ליעד

בהחלט אסור - המדובר על פניו בהרעת תנאי עבודה שתפגע בהיקף משרתך ובשכר שלך, ובהמשך גם בדמי הלידה שתקבלי ובהיקף משרתך לאחר החזרה מחופשת הלידה. אינך חייבת לקבל את השינוי לרעה אם אינך רוצה בכך והמעסיק לא יוכל לכפות זאת עליך.

בהצלחה
16/07/2015 09:29
אני עובדת שנה וחצי באותה החברה ואחרי שנה עברתי לסניף אחר שקרוב לי לבית. בתלושי משכורת של הסניף החדש הורידו לי מ- 25 ימי תקן ל- 21.67. בשני הסניפים, אני עובדת בין 5-6 משמרות בשבוע ואין לי חוזה עבודה איתם.
יש לציין שאני יוצאת בסוף חודש הבא לחופשת לידה.
האם מותר להם לשנות את ימי התקן ?
האם זה יכול לפגוע איכשהו בזכויות שלי בתשלום חופשת הלידה? תודה.
16/07/2015 16:56
שלום ליעד

בהחלט אסור - המדובר על פניו בהרעת תנאי עבודה שתפגע בהיקף משרתך ובשכר שלך, ובהמשך גם בדמי הלידה שתקבלי ובהיקף משרתך לאחר החזרה מחופשת הלידה. אינך חייבת לקבל את השינוי לרעה אם אינך רוצה בכך והמעסיק לא יוכל לכפות זאת עליך.

בהצלחה
19/07/2015 09:34
תודה.
אשמח לדעת במה זה יתבטא בזכויות חופשת הלידה שלי ובמשכורת הנוכחית. יש לציין שיש לי חודשים בהם עבדתי יותר מימי התקן שרשמו. אשמח לתשובה בהקדם האפשרי...
תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שינוי ימי תקן - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ