פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הפרת זכיות חופשה-עזרה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הפרת זכיות חופשה-עזרה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/03/2015 14:37
שלום לך

אם המעסיק עובר על החוק ואתה פוחד להתלונן או לנסות לתקן את הפגיעה, הרי שסביר להניח שהפגיעה תמשך... עצתי לך לפנות לשיחה אישית (וסודית כמובן) עם עורך דין מטעמך, על מנת לבחון את היקף הפרת הזכויות מצד המעסיק והדרישות לבצע עבודות שאינן במסגרת תפקידך והכשרתך המקצועית.

בהצלחה
07/03/2015 19:53
אני עובד בחברה מפורסמת וגדולה(שאת שמה אני לא אחשוף) שכמעט פעם פעמיים בשבוע מפרים את החוק ה36 שעות שעות מנוחה.. בטענה של "צריך אנשים אין מה לעשות" שלא לדבר על משמרת לילה שגולשת ליום חופש עד 8 בבוקר
אני קצת מפחד להתלונן מחשש לפיטורן
--
בנוסף צריך מדי פעם להחליף להפבקה בעל תפקיד מסיום להפסקה שהתפקיד דורש קורס עזרה ראשונה+עוד משהו(שזה תפקיד שבאמת חשוב אבל מעדיף לא לחשוף שלא ינחשו אהל בוא נגיד שזה קשור להשגחה על משהו מסוים)
במידה ויקרה משהו למישהו יכולים לתבוע אותי אישית? עדיף לסרב והלסתכן בפיטרום?
08/03/2015 14:37
שלום לך

אם המעסיק עובר על החוק ואתה פוחד להתלונן או לנסות לתקן את הפגיעה, הרי שסביר להניח שהפגיעה תמשך... עצתי לך לפנות לשיחה אישית (וסודית כמובן) עם עורך דין מטעמך, על מנת לבחון את היקף הפרת הזכויות מצד המעסיק והדרישות לבצע עבודות שאינן במסגרת תפקידך והכשרתך המקצועית.

בהצלחה
08/03/2015 17:21
האם לפי החוק מותר למעסיק לשבץ משמרת לילה שהיא
23:00 - 08:00 ולקרוא ליום שאני מסיים את המשמרת יום חופש?) אני עובד 6 ימי עבודה)
08/03/2015 17:26
שלום לך

אתה אמור לקבל תשלום על 2 שעות נוספות במקרה שציינת. משמרת לילה אורכת 7 שעות וכל שעה מעבר צריכה להכנס לחשבון של שעות נוספות. ולא, אין בעיה להחשיב את היום שלאחר משמרת הלילה כיום חופשי.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הפרת זכיות חופשה-עזרה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ