עבדתי שנים במקום פרטי. כשהתגרשתי הבוס התחיל איתי ולא הפסיק להטריד איתי. לא פעם הציע לי לשכב איתו.. ממש ככה. כשזה ממש הציק איימתי אליו שאתלונן עליו במשטרה.... ואז הפסיק ושוב התחיל וחוזר חלילה...
נשבעתי לעצמי שאני עוזבת, למרות מצבי הכלכלי - הייתי גרושה עם שני קטנטנים באחזקתי, נלחמת בשיניים בגרוש על מזונות ילדיו, מצב נפשי לא פשוט מרוב התמודדויות, ו.. בוס שמת לזיין אותי כל רגע שמסתכל עלי...אז הבטחתי לעצמי שאני עוזבת ומגיש נגדו תביעה ..וכל עשיתי, מצאתי עבודה חדשה, שווה יותר, עזבתי ופתחתי בתביעה, מפה לשם נפלתי על עו"ד שלא הזיזה כלום, ולא רק שלא הזיזה, גרמה לי להפסיד כסף,......כסף שאין לי.
עכשיו אני בדילמה: להמשיך עם עורך דין אחר? בדקתי והכל בכסף ובסכום לא מבוטל... יש גם אגרות שונות בדרך, ולא בטוח שאזכה בכלל, אולי גם אפסיד.... הוא מרשה לעצמו לקחת עו"ד תותח, כסף הוא ישפוך על זה בצרורות....ויש לו...מהסיוע המשפטי אני לא זכאית, מצד שני, התעוזה שלו "להחפיץ" אותי ולחשוב שאם אני גרושה ובמצב כלכלי לא טוב , תלויה בו, לא יורדת מהרגשתי ומעיני, התחושה היא נוראית, גם אם זה קרה לפני מס' שנים.... להתמודד עם זה וללכת עד הסוף? בכל מחיר? או להניח לזה ולהמשיך בחיי? בידיעה שהוטרדתי ויצאתי "עירומה" משם.. מה גם שחייב לי כסף נוסף משנות העסקתי בחברה.... יש לכם עצה?