שאלה בנוגע הודעה לעובד. מקרה שהיה כך היה: חיפשתי עבודה ופנו אליי מחברה מוכרת בארץ לעבוד בחנות של אחד הסניפים שלה. לאחר ראיון בטלפון, זימנו אותי בטווח מאוד מאוד קצר לראיון עבודה עם מנהל האיזור. לאחר התרשמות מנהל האיזור, שלח אותי עוד באותו יום לבצע מבדק אמינות במודיעין (הראיון והעבודה נמצאים בירושלים) בעקבות הצורך שלהם בעובדים (בד"כ מבדק אמינות מתבצע כאשר התקבלת לעבודה וזה השלב האחרון כידוע). נשלחתי למבחן במודיעין כבר באותו יום והלכתי עם הרכב הפרטי שלי. עשיתי את המבחן, ומאז אין קול ואין עונה ומאותה חברה אין מענה. מצאתי עבודה אחרת, ולאחר תקופה של שמונה חודשים התקשרו אליי שוב (הפעם עובדת אחרת ממשאבי האנוש של החברה) וביקשה להזמין אותי לראיון. טענתי את שנעשה לי. היא אמרה שהיא מבטיחה שהדבר לא יקרה שוב, וביקשה שאבוא שוב לדחיפות לראיון עם מנהלת הסניף של החנות. לאחר הפגישה שוב לא יצרו איתי קשר (לפני הפגישה קיבלתי הודעה בפייסבוק מאותה רכזת גיוס, שהייתה צריכה ממני את מספר הטלפון שלי, לאחר זמן מה החזרתי הודעה פעם ופעמיים בנוגע להחלטה סופית ולא קיבלתי תגובה). לפי סעיף 3 א' (2) לחוק הודעה לעובד הם חייבים לעמוד בזה. השאלה מבחינה פרקטית: מה אוכל לעשות בנידון?