פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - לא משלמים לי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/07/2018 10:46
שלום,

אני נער בן 17 ואני ביצעתי לא מזמן עבודה שנייה לאגודה. אני הפקתי עבורם 2 סרטונים, סרטון אחד קצר בעבר, וסרטון ארוך יותר בחודש האחרון. בתחילת העבודה קבענו שכר לפי שעה וגם ננקב מספר. עכשיו, אחרי שהעבודה הסתיימה והגיע הזמן לשלם, המעסיק לא מוכן לשלם לי את מלוא הסכום, אלא רק חלק ממנו, למרות שסיכמנו על עבודה לפי שעות. לטענתו, התוצר לא יצא כפי שהוא ציפה שייצא, ולכן לא מוכן לשלם את מלוא הסכום על העבודה. העבודה עצמה יצאה מספר רב של שעות בגלל טיזוזים רבים ועבודה נוספת שבכלל לא ידעתי שהיא חלק מתפקידי, אני נכנסתי לזה בתור עורך ווידאו, אך מהר מאד זה הפך להיות גם אוסף חומרים, עורך תוכן וכו' (לא אעמיס עם הפרטים).

הנקודה היא שהמעסיק לא מוכן לשלם לי את הכסף על הזמן והעבודה שלי, בטענה שהתוצר לא שווה ערך לסכום שהוא צריך לשלם.

הוא למעשה רוצה לשלם על העבודה בצורה גלובלית, ולא לפי שעות כפי שצויין.

ראוי לציין גם כי אני עובד מול אדם בעשור החמישי לחייו, איש עסקים ממולח שמאד מקשה עלי, וכשניסיתי להתעמת איתו ולהסביר לו שהוא צריך לשלם לי את מה שמגיע לי, לא היה מוכן לעשות זאת והיה מוכן לשלם לי רק חלק מהסכום, במקום 65 שעות עבודה, לשלם לי על 50 שעות עבודה, בטענה ש-15 שעות עבודה היו מיותרות, דבר שלחלוטין אינו נכון, אבל כשאני מסביר לו אין עם מי לדבר.

אשמח לעצה לגבי מה לעשות מפה הלאה, האם בכלל שווה לי להגיש תביעה קטנה? מדובר על סכום של 800 שקל שהוא לא מוכן לשלם לי.

והאם בכלל מותר לו לטעון שהוא לא מוכן לשלם את הסכום המלא מכיוון שהמוצר לא היה מספיק טוב לטענתו?

תודה רבה על העזרה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ