6/5 עד 9/5 עבדתי ברשת אלקטרוניקה בתור מוכרן,
כאשר התקבלתי לעבודה נתבקשתי לחתום על חוזה שמכיל בתוכו קנס מדורג לפי זמן מכיוון שהם משקיעים ״הכשרה״ בעובדים , שאלתי מה פשר החוזה ומנהל הרשת אמר לי אל תדאג זה סתם ואנחנו לא ממשים את זה והוא לא הסכים להעסיק אותי ללא חתימה על החוזה הנ״ל שידעתי שהוא בלתי חוקי בעליל, לאחר 4 ימים מנהל החנות קרא לי ואמר לי שאני לא מתאים לאופי החנות ופיטר אותי, בעשירי לחודש
המשכורת לא נכנסה והמתנתי יום נוסף לאחר יום נוסף שלחתי למנהל הרשת הודעה והוא טען שהוא יבדוק ולבסוף אמר לי שהוא 3 ימים לא יהיה באילת אז לפנות למזכירה והיא טענה בפניי שזה לא קשור אלייה אבל היא תבדוק , אחריי 3 ימים התקשרתי אליו והוא טען שעבדתי 3 ימים ואמרתי לו 4 הוא אמר שזה לא משנה כי גם ככה הייתי בלמידה ולא מגיע לי שקל , השיחה מוקלטת כמובן .
בנוסף ביקשתי תלוש משכורת ושאלתי מאיפה לאסוף בתחילה הוא שלח הודעה לבוא לקחת את זה ואז לאחר כמה דקות תיקן את עצמו ואמר לי שאין תלוש משכורת ואני מוזמן לבוא לאסוף את החוזה שחתמתי עליו
* השכר הוא שכר מינימום 28.49 כלומר הוא ביצע עבירה פלילית
*גם אם לא מגיע לי שום משכורת והוא רוצה לנכות את כל המשכורת בטענה כזאת או אחרת הוא מחוייב לנפק לי תלוש לפי חוק הגנת השכר אני רשאי לתבוע עד 5000 ש״ח ללא הוכחת נזק ובנוסף זה עבירה פלילית
הרשת היא רשת גדולה ומצליחה המטרה שלי זה לפגוע לו בכיס אם הוא עשה את זה לי אז הוא כנראה עשה את זה לעוד אנשים שכנראה ויתרו לו .