פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - המרה לתאונת עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
31/05/2018 13:37
שלום רב,
אני מורה במקצועי. ב29.8.17 הגעתי לסדר את הכיתה והזזתי ארון כבד. כתוצאה מכך התחלתי לחוש בכאבים בגב וברגל. ידוע על בעיית גב משנת 2010 בעקבות תאונה בבית. לאחר כשבועיים, כשהכאבים לא חלפו ,פניתי לרופא אורטופד מומחה לעמ"ש והצגתי בפניו את מה שקרה לי. הוא טען שזה לא גורם לבעיה חמורה בגב ולא ציין ברשומות שעברתי תאונה בעבודה. אני לא הצגתי יותר את העובדה שהזזתי ארון בכיתה בפני אף רופא כי נאמר לי שזה לא מה שגרם לכאבים. כך המשכתי לסבול מכאבים תוך שאני מטופלת בפיזיותרפיה. במהלך החודשים לא ידעו גם רופאים נוספים מה מקור הכאב כיוון שבבדיקות נוספות שללו שמקור הכאב הנוכחי מהגב וגם לא ממפרק הירך. רק אחרי פסח- חודש אפריל רופא אמר שזה בכלל ממקור אחר וקיבלתי טיפול מתאים וגם סיכום הביקור. הייתי בחופשת מחלה מתחילת מרץ . כשביקרתי אצל רופא תעסוקתי בתחילת חודש מאי, הוא אמר לי שזאת תאונת עבודה ולבדוק מה ניתן לעשות.
חזרתי לרופא הראשון שפניתי אליו , רופא אורטופד גב והוא סירב לכתוב ברשומות שזאת תאונת עבודה למרות שהצגתי בפניו את טופס 250 חתום ע"י המנהלת.
מה עליי לעשות כדי שהבעיה תוכר לי בביטוח לאומי למרות סירובו?
האם כדאי בכלל להמשיך בתהליך הנוכחי ?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ