התחלתי לעבוד במוקד מכירות של אדם בעל כמה מוקדים ששוכנים שאותו המיקום. אני הגעתי לעבוד במוקד הביטוחים. אחרי שובעיים שעבדתי הגעתי יום ראשון אחד לעבודה והוא שלח אותי חזרה הביתה בטעה שיש בלאגן עם המנהלים והוא יעדכן אותי. למחרת התקשרתי ואמר לי לא להגיע כי עוד לא סיים את ענייניו. מפה לשם ישבתי בבית שבוע וחצי. לאחר שבוע וחצי ביום חמישי- הוא הציע לי לעבור למוקד אחר שלו- של קווי טלפון סלולרי ואינטרנט. לא רציתי, וכששאלתי מה בקשר למוקד הביטוח טען שיש לו פגישה ביום ראשון אחר הצהריים ויעדכן אותי מה קורה.
מכשלא עדכן עד יום רביעי של שבוע אחרי, ולא ענה לטלפונים שלחתי לו הודעה שלא מתאים לי להישאר באוויר אני מעוניינת לדעת מה קורה, ושבנוסף הוא צריך לשלם לי על הימים הללו כי אני לא מגיעה לעבודה בגללו.
הוא טוען שזו בעיה שלי שלא הסכמתי לעבוד במוקד השני שלו
השאלה שלי היא כזו? האם הוא באמת מחוייב לשלם לי את הימים בהם ישבתי בבית בגללו? גם אם לא קיימנו שיחת טלפון כל בוקר בה הוא אמר לי לא לבוא אלא פשוט כי חיכיתי לעדכון. ומה לגבי הימים שאחרי ההצעה? האם עליהם הוא פטור מתשלום? בגלל שהציע חלופה ולא הסכמתי?