פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - תשלום על הימים שישבתי בבית
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/03/2018 09:09
התחלתי לעבוד במוקד מכירות של אדם בעל כמה מוקדים ששוכנים שאותו המיקום. אני הגעתי לעבוד במוקד הביטוחים. אחרי שובעיים שעבדתי הגעתי יום ראשון אחד לעבודה והוא שלח אותי חזרה הביתה בטעה שיש בלאגן עם המנהלים והוא יעדכן אותי. למחרת התקשרתי ואמר לי לא להגיע כי עוד לא סיים את ענייניו. מפה לשם ישבתי בבית שבוע וחצי. לאחר שבוע וחצי ביום חמישי- הוא הציע לי לעבור למוקד אחר שלו- של קווי טלפון סלולרי ואינטרנט. לא רציתי, וכששאלתי מה בקשר למוקד הביטוח טען שיש לו פגישה ביום ראשון אחר הצהריים ויעדכן אותי מה קורה.
מכשלא עדכן עד יום רביעי של שבוע אחרי, ולא ענה לטלפונים שלחתי לו הודעה שלא מתאים לי להישאר באוויר אני מעוניינת לדעת מה קורה, ושבנוסף הוא צריך לשלם לי על הימים הללו כי אני לא מגיעה לעבודה בגללו.
הוא טוען שזו בעיה שלי שלא הסכמתי לעבוד במוקד השני שלו
השאלה שלי היא כזו? האם הוא באמת מחוייב לשלם לי את הימים בהם ישבתי בבית בגללו? גם אם לא קיימנו שיחת טלפון כל בוקר בה הוא אמר לי לא לבוא אלא פשוט כי חיכיתי לעדכון. ומה לגבי הימים שאחרי ההצעה? האם עליהם הוא פטור מתשלום? בגלל שהציע חלופה ולא הסכמתי?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ