פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זכויותי בעבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/03/2018 16:36
שלום
חתמתי על חוזה בסוף דצמבר שאני מתחילה לעבוד ב1.2 על בסיס שכר בסיס פלוס עמלות פלוס רכב וטלפון- משווקת. אותה חברה בדיוק הייתה בתהליך עם הרגולטור והחתימה אותי על חוזה שאני עובדת זמנית במשך שלושה חודשים למרות שלא נאמר לי כשהתקבלתי וביקשו שאני אעבוד אצלם(היו לי עוד הצעות). כמו כן כתבו כי אם הרגולטור יבטל את הפרויקט החברה רשאית לפטר אותי ואני לא זכאית לאף פיצוי. לאחר חודש בערך מיום התחלת העבודה גיליתי הריון לא מתוכנן(אישה נשואה בלי ילדים בת 30). לפני מספר ימים הודיעו לי כי הרגולטור דחה את הפרויקט ואני לא יכולה לעסוק בשיווק רק בכעוד כחצי שנה.כמו כן ניסחו לי הסכם שעדיין מציין שאני עובדת זמנית ושהחברה רשאית לפטר אותי עד 31.7.2018 אם הרכולטור בסוף יבטל את העסקה ולבינתיים אני אחראית על ניהול פרויקטים בשכר בסיס בלבד בלי עמלות בלי רכב ובלי טלפון.
אני בחודש שלישי להריון( עוד שבועיים נכנסת לרביעי) אני מחויבת לספר על ההריון רק מתי והאם יכולים לפטר אותי? מה התנאים שאני זכאית לבקש או לדרוש? אשמח לעזרה
תודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ