פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הכנה לקראת שימוע
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/02/2018 22:14
זקוקה לעצה דחופה לקראת שימוע לקראת הליך פיטורין שיש לי מחר בבוקר:

האם מותר למעסיק לפטר עובד שאינו יכול לבצע את עבודתו לשמה הוא גויס עקב מגבלה רפואית? ולמרות שיש עבודות אחרות באותה חברה שהעובד יכול לעשות - המעסיק בחר לפטר אותו ולא לתת לו לעבוד בהן.

לצורך העניין:

אני עובדת במקום עבודה כ3 שנים. לפני שנתיים יצאתי לחופשת מחלה בעקבות פריצת דיסק (ככל הנראה בגלל העבודה הפיזית שעבדתי בה) עברתי ניתוחים בגב בתקופה הזאת, קיבלתי מגבלה לעבודה משרדית (אופציה שקיימת בחברה) והמעסיק שלי בחר שלא לתת לי לעבוד במשרד ולפטר אותי, האם הוא רשאי לעשות זאת?

בנוסף, קיבלתי במייל לפני כשבוע זימון לשימוע באופן מפתיע בלי שאמרו לי שאני לקראת הליך פיטורין, עם שימוע למחר, כלומר התראה של שבוע לקראת השימוע. מהרגע שקיבלתי את המייל, נשללו בפניי כל הזכויות שמגיעות לי כעובד החברה, כמו הנחות עובד (כגון רכישת כרטיסים והטבות בהנחה כעובד חברה) בטענה שאני בהליך פיטורין ואין לי זכאות יותר לקבלת הטבות עובדים.

אבל עוד לא נעשה השימוע, עוד לא פוטרתי... אמורים לתת לי 30 יום לפיטורין, לא? זה אומר ש30 יום אמור היה להיות לי עדיין את כל ההטבות שמגיעות לעובדים, לא?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ