פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שווה להתעסק עם זה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/01/2018 13:20
שלום לכולם,
אשמח להתייעצות:
אני עזבתי מקום עבודה ונתתי התראה של חודש. בזמן תקופת ההתראה חליתי קצת (בכל זאת עזבתי בחורף) וקיבלתי יומיים חופשת מחלה מהרופא. כשהודעתי על כך למעסיק הוא אמר לי שאבוא למשרד לעבוד בכל זאת. כמובן שלא הלכתי ונשארתי בבית ביומיים אבל למרות שעדיין לא הרגשתי 100% לא הלכתי שוב לרופא כי לא היה לי נעים. בכללי היחס של המעסיק מהרגע שאמרתי שאני עוזב היה לא נעים לי וביקשתי ממנו לעזוב לפני תקופת ההודעה בשבוע, ביקשתי במייל והוא ענה לי בשלילה בע"פ (זה יהיה רלוונטי בהמשך). בשבוע האחרון של החודש הבת שלי (חצי שנה) נהייתה חולה גם כן והתחלקתי עם אשתי בימי המחלה שלה והודעתי למעסיק שאני אשאר עם הילדה על חשבון ימי המחלה שלה ליומיים. ושוב הוא אמר לי להגיע למשרד בכל זאת... הזכרתי לו שיש חוק במדינה והוא לא יכול חוקית לבקש זאת ממני. כתשובה הוא ענה לי למייל שביקשתי ממנו לסיים מוקדם בתשובה חיובית ו"שיחרר" אותי כיומיים לפני הסיום המתוכנן שלי באמצע ימי המחלה.

הבקשות שלו שאגיע למשרד בזמן המחלה מתועדות אצלי במייל ששלחתי למייל הפרטי שלי. יש עוד כמה פרטים קטנים כמו שעדיין לא קיבלתי את התלוש משכורת האחרון שלי (של חודש דצמבר) אז אני לא יודע אם בכלל שילם לי על ימי המחלה שלקחתי.

סליחה על החפירה הארוכה, והשאלה היא כזאת: שווה בכלל להתעסק עם זה? מה יש לי להרוויח אם אפנה לתביעה? אני בכלל חושב על הכיוון רק בגלל העיקרון והעצבים שהוא העביר אותי... תודה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ