פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - העברת תשלומי פנסיה ופיצויים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/01/2018 10:03
הועסקתי במקום עבודה בי החודשים 2/2015 ל 6/2016. לאחר שפוטרתי הסתבר שלא הופקדו לי כספי הפנסיה לחשבון שהיה קיים כבר. התשלומים שלי הורדו מהשכר החודשי , המעסיק שלח הוראת קבע לחברת כלל אבל לא העביר פירוט לגבי ההורדות - דוח פיזור. בשורה תחתונה כספי הפנסיה לא היו מסודרים וגם לא נעשתה השלמה של כספי הפיצויים. הנושא נמשך מעבר לשנה - רק ב 8/17 הוסדר סופית לאחר טלפונים שיחות ווצאפ והתכתבויות אין סוף. כשפוטרתי - היה מתוכנן לי טיול משפחתי לארה"ב ומכיוון שלא הייתה לי משכורת ולא יכולתי לשחררר את כספי הפיצויים בשל מה שכתבתי קודם נאלצתי לקחת הלוואה. נושא הנסיעה היה ידוע למעסיק. כמו כן , כשהתחלתי לעבוד במקום חדש ורציתי להעביר את כספי הפנסיה - בגלל תשלום עמלות גבוהות ורווחים נמוכים לא יכולתי. זה גרם לי נזק רב. ב 7/17 העברתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על הנזק שנגרם לי ובדיון שהיה לפני שבוע השופט לא איפשר לי להציג את עמדתי ואמר שזה שייך לבית הדין לעבודה וגם שבגלל שכעת הכספים הועברו התביעה לא רלוונטית. למרות שהתביעה היא על הנזק שנגרם לי ועל הזמן שבזבזתי כדי לסיים את הטיפול בנושא. מה עלי לעשות כעת? יש לי את כל ההתכתבויות - שיחות ווצאפ ומיילים שמוכיחים את טענותי ובקשות חוזרות ונשנות להוציא דוח פיזור מסודר לכספים.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ