פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - סיום פרוייקט
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/01/2018 13:40
הנני עובדת כיום דרך חברה חיצונית , בבנק כדיילת דיגיטל בבנק מוביל בארץ, מזה השנתיים ו4 חודשים. בסוף השבוע שעבר התבשרתי ע"י מנהל הסניף (לא המעסיק הישיר) שחוזה ההתקשרות שלי עומד להסתיים והוא הגיש בקשה לחדש את החוזה, מעסיקי הישיר לא הודיע לי מאומה על כך, והתבשרתי כדרך אגב, היום שאלתי את מנהל הסניף (לא המעסיק הישיר) אם יש חדש לבקשה ונמסר לי שלא מחדשים כי זה המקסימום, יצרתי קשר עם האחראי שלי(חברה חיצונית) , ואמר שהוא בודק, אין לו תשובה לתת לי ולכן לא עדכן אותי. התעקשתי לדעת את מועד הסופי והוא הודיע לי שבסוף החודש.
השאלה שלי , אם התקבלתי לפרוייקט מסויים בעקבות פרסומים שפורסמו בפייסבוק, לפרוייקט הספציפי הזה , ובראיון גם ועד כה עבדתי בפרוייקט הזה , לכן הסכמתי, לאחר שנתיים ו4 במידה ולא יחודש החוזה , החברה יכולה להעביר אותי לפרוייקט אחר? חברה אחרת, איני מעוניינת לטייל כל שנה/שנתיים ממקום למקום, אם הפרוייקט הסתיים(בתלוש גם רשום פרוייקט בנק...) ואיני מעוניינת להמשיך לפרוייקט אחר, האם הם מחויבים להעביר לי מכתב הפסקת עבודה ולשלם לי את הפיצויים?

בשיחה שאלתי מה אלטרנטיבה שיהיה במידה ולא יאורך אמר עבודה אחרת מוקד או משו אחר בחברה שהיא מנהלת מס' פרוייקטים. אינני מעוניינת , מראש הגעתי לעבודה הזו, עכשיו מסתכלת על החוזה ורשום שהחוזה אינו לתקופה קצובה, וגם רשום מובהר כי מאחר והעובד יעבור מפרוייקט לפרוייקט, תשלום שעת העבודה ישתנה,

באתי מראש לעבודה בבנק. האם מגיע לי מכתב סיום עבודה במידה ולא יחודש חוזה? פיצויים?!

עובדת מ9/15 , כמה ימים מראש מחוייב לתת לי התראה ? על סיום חוזה ? הוא לא הודיע לי דבר אני פניתי אליו כי שמעתי מגורם אחר.
כיום עובדת 35 שעות שבועיות , תעריף מינומום, שעלה מהחודש ל30. עובדת לפי שעות,

1. אם מסרבת לעבור לפרוייקט אחר האם מגיע לי פיצויים?
2. כמה זמן מראש אמורה לקבל הודעה מוקדמת
3. שעת עבודה עד משכורת חודש 12/17 היה 27 וממשכ' חודש 12 עלה ל30.

אודה על תשובתכם תודה מראש אתי

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ