אני עובדת כמעט 9 שנים בחנות בגדי ים בשם "גליק" . השכר שלי הוא 36 שח לשעה ואחוז ממכירות החנות. לעולם לא נחתם חוזה עבודה. במשך כל בשנים שולמו לי ימי מחלה לפי יום ראשון 0 שני ושלישי 50% לאחר מכן שולמו לי לפי 8 שעות כפול השכר השעתי 36 שח. לאחר כ 8 וחצי שנים בערך הודעתי שאני מתחילה טיפולי פוריות וכרגע אני בהריון ובמשך החצי שנה האחרונה ראיתי שכבר לא משלמים לי את ימי המחלה כמו בכל בשנים הקודמות שולם לי לפי 170-216 שח. נאמר לי על ידי המנהלים שזה מה שהם משלמים ואם אני אוצה הדלת פתוחה. כנל גם לגבי ימי חופשה שנצברו לי במשך כל השנים שולם לי יום חופשה לפי 36שח × 8 שעות ושוב גם כאן הם שינו את השכר שלי מאז שהתחלתי את טיפולי הפוריות. ביקשתי חוזה עבודה מהמעסיק והוא שלח לי חוזה עבודה שכביכול נחתם על ידי לפני 9 שנים( יש לציין שלא חתמתי) בחוזה חתומה אני "רויטל ביטון" ובפועל אני התחלתי לפני 9 שנים לעבוד כרויטל סקורי רק ב 4 שנים האחרונות אני רויטל ביטון, המעסיק זייף חוזה עבודה.
אני רוצה לדעת אם יש לי את הזכות לבקש שישולמו לי ימי החופשה והמחלה לפי מה ששולם לי במשך כל השנים בהם עבדתי. יש לציין שכרגע אני בשמירת הריון וגם כאן המעסיק נכנס איתי למלחמות ורק בהתערבות ההסתדרות המעסיק שלח לי את הטופס של הביטוח לאומי שעליו הוא אמור לחתום מלחמה שנמשכה כמעט 3 שבועות.הם מנסים לדכא אותי כדי שאני אתפטר מרצוני והמשכורת ירדה משמעותית מאד מכיוון שלא שילמו לי טת ימי המחלה כמו תמיד וימי החופש , מה שפוגע בי בשמירת ההריון. הם מתנכלים לי אישית בכל דרך אפשרית , עיכבו לי את המשכורת בכוונה למרות שידברתי עם מנהל החשבונות במקום ב 10 לחודש נכנסה לי המשכורת ב 11 לחודש, הם ביקשו מהעובדות בחנות לא להעביר לי דוחות מכירות למרות שכל יום בסיום משמרת הייתי מקבלת עידכון בתור מנהלת חנות על המכירות היומיות ההרגשה היא איומה להבין שאתה נותן מעצמך 9 שנים בחנות ותמיד היה בסדר ופתאום הפכתי למעין אויבת בגלל ההריון. יש לציין שאני נשואה 4 שנים ועברתי הפלה במהלך השנים האלה וההריון הוא לא רגיל הוא הריון ivf וכבר תקופה ההרגשה ככ נוראית שבמקום תמיכה קיבלתי רק אכזבות וצער ממערכת ששירתתי במשך 9 שנים.
תודה על ההתייחסות ואשמח למענה. רויטל ביטון 0523139540