פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זאת הטרדה מינית לפי החוק?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/12/2017 11:17
אני התחלתי לעבוד במקום עבודה שבו הבוס גורם לי להרגיש אי נוחות ופה אפרט. אשמח לעזרתכן ואם יש בקבוצה הזו מישהי המתמחה בתחום הטרדה מינית אשמח מאד לייעוץ. לא יודעת אם הוא עובר את הגבול אך יש לי כל הזמן תחושת אי נעימות שכזו אם זה במבטים או במגע או בניסיון להתקרב. אני נשואה פלוס 3 ילדים וממש לא מתאים לי הקטע הזה. בימים הראשונים שהתחלתי לעבוד הוא העיר לפחות 3 פעמים לעובדים גברים שהיו בסביבתי (לידי) שלא יסתכלו/ידברו איתי כי זו הטרדה מינית (חצי בצחוק חצי התכוון לכך) ובאמת שהם לא עשו כלום! לא דיברו ולא רמזו אפילו. רק היו נחמדים כי אני חדשה והם היו מסבירי פנים. אחד מהם בכלל היה איש מחשבים שהיה איתי במשרד הגיע לתקן מחשב ולא החלפנו מילה כי הוא עובד חיצוני ואיני מכירה אותו. אז נכנס הבוס וטען שהוא מסתכל עלי ואמר לו שאני אישה נשואה ושלא יעיז להסתכל עלי כי זו הטרדה מינית. בארוחת הצהריים לפני כולם גם העיר משהו דומה לגבי והרגשתי לא נעים ליד כל העובדים שהיו שם. עצם ההזכרה הטרדה מינית גרם לי להרגיש אי נוחות כאילו הוא רואה אותי כאובייקט שניתן להטרדה. השיא היה שישב לידי (אני מעצבת גרפית) ואז פתאום התחיל לספר לי שהוא אוהב את הנשים שלו במיטה טבעיות ללא איפור ובלי בושם הכי טבעי ושהוא דורש מהן להתקלח ולהתנקות לפני שהן נכנסות איתו למיטה. הוא בן 65 בערך נשוי פעם שניה ויש לו שתי בנות כשאחת עובדת איתי בחדר ועוד בן בן 12. הוא אומר לי את הדברים האלה כשהיא לא נמצאת בחדר בדרך כלל. בכל פעם הוא יושב די צמוד אלי למרות שמתרחקת. יש נגיעות ביד וכאלה פה ושם. יחד עם זאת הוא כל הזמן מחמיא לי על האיפור והלבוש שהצבע מתאים לי וכדומה. אתמול גם אמר שהבן שלו ראה את התמונה שלי בווטסאפ שלו ואמר שאני ממש כוסית והוא רוצה לבוא לראות אותי. עד כמה הוא חצה את הגבול אם בכלל? פליז הציעו לי מה לעשות בבקשה..... זה נראה לי מאד ברור איכשהו שהוא רואה אותי כאובייקט מיני . או שזו רק תחושה שלי של אי נוחות מסוימת והגזמתי? האם להתפטר? אין לי למי להתלונן שם הוא הבעלים של החברה.

מה לעשות? אשמח לעצה של עורך דין מטעמכם

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ