פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ניהול הפנסיה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/12/2017 21:45
שלום,

אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלה.

עבדתי בחברה שהיתה לה חברת ניהול פנסיוני שכל מה שקשור לפנסיה היה דרכה. בסוף שנת 2016 ביקשתי לשחרר את כל הכספים מאחת מקופות הפנסיה שלי.

כל התקשורת נעשתה מול חברת הניהול הפנסיוני ולא מול חברת ההשקעות הספציפית. לאחר ששוחררו לי הכספים ראיתי שעדיין נשאר לי סכום כסף מסויים שלא שוחרר. פניתי לחברת הניהול הפנסיוני באפריל כדי להבין למה בעצם לא שוחררו כל הכספים כפי שביקשתי.

בסוף אוקטובר, לאחר הרבה התכתבויות עם חברת ההשקעות הם אמרו שהיתה טעות ברישום כאילו זה היה שייך למעסיק אחר ולכן הם לא שוחררו. ביקשתי לשחרר את כל הכסף הנותר. הסוכנת מחברת הניהול הפנסיוני אמרה שאני חייבת דף עדכני מחברת ההשקעות לפני שאני פונה לפקיד השומה. אני עדיין מחכה לדף העדכני.

חברת הניהול טוענת שחברת ההשקעות לא מוסרת לה את המידע. גם אני ניסיתי לפנות דרך האתר וביקשתי דף עדכני ולא נשלח לי כלום. מהתחלה אני הסברתי שחשוב לי שכל הכסף ישוחרר בשנת 2017, מה שלא יקרה כבר כי לוקח 45 יום לקבל את הכסף ועדיין לא קיבלתי את הדף העדכני. האם יש מה לעשות בנושא? לאיים בתביעה?

תודה! וסליחה על האורך...

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ