פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה דעתכם על הראיון עבודה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/11/2017 22:42
היי, אז רציתי את דעתכם בדבר ראיון עבודה שעברתי.. היו לי כמה שלבים בראיון למשרה מסוימת.

בשלב הראשוני קיבלתי משימה ביתית שהיה עליי לשלוח לחברה את המשימה מתי שאני מסיימת (סינון ראשוני). זומנתי לראיון עם ראש הצוות והכוח אדם, גם הוא הלך טוב. בשלב השלישי, זומנתי לראיון עם המנהל של ראש הצוות ונתנו לי לעשות משימה במשרדים שלהם והם אמרו שעליי להתכונן לכמה שעות טובות להשלים אותה. הגעתי למשרד.

ישבתי שם קצת מעבר למצופה, השלמתי כמעט את הכל חוץ משאלה אחת שלא ידעתי כיצד לפתור (גם אחרי יום שלם כבר קשה להתרכז). שלחתי את המשימה והיה עליי גם להסביר במייל מה עשיתי בכל שלב ובנוסף הסברתי שלא ידעתי כיצד לפתור רק שאלה אחת. המנהל ביקש שאשב על זה בבית ואשלח לו הודעה כשאתחיל וכשאסיים. לאחר כמה שעות טובות באמת ישבתי ותוך שעה עליתי על הבעיה (אחרי כמה שינויים שעשיתי) ושלחתי מייל עם שינוי אחד שעשיתי ושכחתי לציין עוד שינוי... הבחור התקשר אליי (ברבע לתשע בערב!) וביקש שאסביר לו מה עשיתי...

הסברתי לו את כל השינויים ואז הוא שאל- ״אז למה לא ציינת גם את השינוי הזה במייל?״ הייתה שתיקה ארוכה שבו הוא חשב שאני מתייעצת פה עם מישהו בבית...(הוא שאל!!!). בקיצור, בתום השיחה הוא סיים ״אוקיי, הבנתי שלום״. מה דעתכם?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ