פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה עם הזמן שלא עבדתי בו?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/11/2017 15:10
עבדתי במקום עבודה בתפקיד בקרת אבטחה כחודשיים ויום אחד לפני תחילת המשמרת המעסיק ביקש שאגיע לשיחה במשרד בלי שום הקדמה או התרעה.

לא נאמרה המילה ״שימוע״ או המילה ״פיטורים״. בשיחה אמר שבגלל טעות שלי בעבודה באחת המשמרות (אפרט בפרטי) לא אוכל להמשיך לעבוד במקום אלא רק לאחר שיחה במשרדי החברה . זה כשבדיוק בתום השיחה הייתי אמורה להיכנס למשמרת. הוריד אותי ממשמרת מעכשיו לעכשיו.

הגעתי לשיחה במשרדים ונאמר לי שמשבצים אותי מחדש ושלא אוכל לחזור לאותו מקום. קבעו לי ראיון למקום אחר ולא קיבלו אותי לשם. ביקשתי לחזור למקום שעבדתי בו כי זה הותיר אותי ללא עבודה. הסכימו לקבל אותי רק לתפקיד מאבטחת ביטחונית ולא לתפקיד הקודם, בהבטחה שעם הזמן בהמשך אוכל לחזור לתפקיד הקודם. לא הייתה לי ברירה אלא להסכים, אני גרה לבד ללא תמיכה מהמשפחה ולא יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד. עבדתי בערך משמרת וחצי ואז שלחו אותי לקורס מאבטחים, שם הבנתי שזה לא מתאים לי וביקשתי לא להמשיך את הקורס. לא לכולם מתאים להיות מאבטח ביטחוני.

החברה שלחה אותי לעוד כמה ראיונות, הלכתי לרובם, לא קיבלו אותי לאף אחד מהם והיו מקומות שפשוט התנאים היו פחות טובים מהעבודה המקורית שממנה העיפו אותי או שעות שלא מתאימות לי.

ככה במשך 3 שבועות אני בלי עבודה מסודרת, לא עבדתי כמעט בכלל בשבועות האלה אפשר להגיד שהחברה הזאת מרחה אותי פשוט ואתמול אמרו לי שאין להם יותר מה להציע לי ושאגיש מכתב התפטרות במייל.

שאלתי היא האם מגיע לי תשלום על הזמן שלא עבדתי בגללם?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ