פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - קשור או לא קשור להריון?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/11/2017 09:53
אני בהיריון כרגע שבוע 18. עובדת בחברה פרטית וקטנה שמונה 4 עובדים ו3 מנהלים. כאשר העבודה מחולקת ל2 מחלקות, שני עובדים בכל מחלקה.

עובדת בחברה כבר 3 שנים. המעסיק שלי מודע להיריון בערך משבוע 10 כיוון שקיבלתי ממנו מספר שיחות טלפון לא נעימות עם רמיזה לכך שהוא לא מרוויח כסף מהתחום שלי וכל המשתמע מכך.

גם העובדת השנייה בתחום קיבלה ממנו שיחות כאלו ובעקבות כך החליטה להתפטר ולהיות עצמאית. בעקבות כך, קיבלנו שתינו זימון לשימוע לפני פיטורים. הוא אמר שהתחום לא ריווחי ואפילו בהפסדים כבר שנה וחצי שהוא מוכן שנקבל את הלקוחות כיוון שהוא לא מתכוון להמשיך בתחום הזה.

אני הגעתי לשימוע עם עו"ד וההרגשה שלי שהוא לא מספיק נלחם עבורי וכתוצאה מכך המעסיק יצא עם ידו על העליונה מהשימוע. המעסיק מציע לי חודשיים בבית בתשלום או העסקה עד סוף ההיריון (5 וחצי חודשים) למרות שאין לו עבודה בתחום שלי. אלו הפרטים על קצה המזלג.

השאלה שלי היא, האם כדאי לפנות לממונה, מה הסיכוי שיפסקו לטובתי את מלוא הזכויות שלי (שמירה על מקום העבודה חודשיים לאחר חזרה) כאשר הוא אכן סוגר את כל התחום שאני עובדת בו?

העו"ד שלי לא אופטימי בעניין הזה ומציע שאסכים לאחת ההצעות בפשרה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ