פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - יש לי הרגשה שתוכלו לעזור לי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/11/2017 08:11
עבדתי כחודש וחצי אצל מעסיק פרטי שהלין לי שכר של (הוגש כתב תביעה בבית הדין) אותו מעסיק שכר לי רכב מחברת השכרה ושילם על כך חלק במזומן וחלק בצ'ק. תקופת ההשכרה היתה לחודשיים ואני החזרתי את הרכב בתום המועד לאחר חודש וחצי כי עזבתי עקב הלנת שכר. ביום הראשון לעבודה כשבאתי לאסוף את הרכב חתמתי על חוזה שכביכול אני הנהג והשארתי פרטיי אשראי כי נאמר לי יעשה בו שימוש רק במקרה של עבירות שלי כנהג (דוחות חנייה, כביש אגרה וכדומה) הסכמתי וחתמתי. בבדיקת אשראי שגרתית ראיתי כי חברת ההשכרה חייבה אותי על חודש שכירות של 2600 שקלים (תחילה נאמר לי שהצ'ק של החברה חזר ולכן חייבו אותי) ועוד 900 שקלים עבור ביטול השתתפות עצמית (לא הצליחו להשיג את החברה הקבלנית שהעסיקה אותי וחייבו אותי) סה"כ חייבו אותי על 3500 שקלים בשיחה עם מנהל חברת ההשכרה תחילה הוא התעלם מהעובדות לאחר מכן הרפה ואמר שהוא ידבר עם הקבלן יחייב אותו ואח"כ יזכה אותי כשלא השיג את הקבלן התעלם משיחותיי ועד שהשגתי אותו הוא חזר בו שוב ואמר לי שהוא לא מכיר שום קבלן ואני חתום על החוזה הסברתי לו שאני לא הזמנתי את הרכב ולא שילמתי לו דבר אלא הקבלן. ביקשתי לראות צילום של הצ'ק שניתן וטרם נענתי עד היום. בבדיקת רקע ראיתי שחברת ההשכרה יש לה היסטוריה משפטית עם משפחת הקבלן והוא ידע עם מי יש לו עסק מה אתם מייעצים? לתבוע בתביעות קטנות את חברת ההשכרה? להוסיף את זה לכתב תביעה (כבר תיקנתי פעם אחת את כתב התביעה מולו והוגשה בקשה לזכות בגלל העדר כתב הגנה).

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ