פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בעיה מול משרד התרבות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/10/2017 13:23
שלום,
הגשתי בקשה למלגת "אמן מורה" שמציע משרד התרבות. זה פרוייקט שמשרד התרבות מוציא כל שנה 12 מלגות עבור אמנים שיעבדו בשכר (3700-4300 ש"ח לחודש בעבור 8 ש"ש) בבתי ספר עם העדפה לפריפרייה שאין בהם חינוך לאמנות.
קיבלתי תשובה חיובית לגביי המלגה ב1/8.
באותו יום יצרתי קשר עם מנהלת בי"ס שהציעה לי משרת הוראה בהיקף של 20 ש"ש כדי לבשר לה שלא אהיה פנוי למשרה זו עקב זכייתי במלגה הנ"ל.
לאחר שלושה שבועות, ב20/8 קיבלנו (כל האמנים המשתתפים בפרויקט) הודעה בדבר "הקפאת ההליכים" מכיוון שקרתה איזושהי תקלה ולכן אנחנו לא מתחילים ללמד בבתי הספר שיועדנו אליהם עד להודעה חדשה, שלא ידוע מתי תתקבל.
לשון ההודעה: "מפאת תקלה טכנית בהליך הבחירה, נדרשת וועדת השיפוט לבחירת אמן מורה להתכנס בשנית , משכך,בחירת אמן מורה לשנה זו מוקפאת עד לדיון מחודש של וועדת השיפוט ...עמכם הסליחה ותשובות תישלחנה בהקדם האפשרי".
זאת לאחר שכבר עשיתי את ההליך מול בית הספר שהייתי אמור ללמד בו במסגרת הפרוייקט, נפגשנו, החתמתי אותם על החוזה של משרד התרבות, קבענו לוחות זמנים וכו'.
וכמובן לאחר שכבר דחיתי הצעת עבודה (כמורה בבית ספר אחר). יתרה מכך, לא חיפשתי עבודה אחרת בכל אותם שלושה שבועות כי ידעתי שאני משתתף בפרויקט.
במהלך החודש שלאחר מכן לא יכולתי להתחייב לכל עבודה לא זמנית כי הייתי בסטטוס לא ברור, אם אקבל את המלגה או לא.
מותר לציין שמבחינת לוחות זמנים, יולי-אוגוסט זה זמן קריטי למצוא בו עבודה בהוראה, בספטמבר זה כבר מאוחר מידי.
ב25/9 קיבלנו הודעה במייל ולאחר מכן בשיחה טלפונית שהתכנסה וועדה בפעם שנייה ובחרה חמישה אמנים חדשים שלא נכללו בוועדה הראשונה, ולכן הוצאתי מהפרוייקט.
לטענת מנהלת המחלקה לאמנות פלסטית במשרד התרבות, הייתה תקלה בשרת הדוא"ל של משרד המפיק (פרלוד הפקות) האחראי על ריכוז החומרים בעבור משרד התרבות, ולכן חלק מהאמנים לא נבחנו בוועדה הראשונה ובשל כך היה צריך לכנס וועדה שנייה ולדון מחדש.
שאלתי היא: מה אני יכול לעשות לאחר שהפסדתי זמן ומשרה שהוצעה לי, וגם עוגמת נפש הכרוכה בזה?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ