פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עזרה וייעוץ מקצועי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
15/10/2017 21:46
אני מועסקת דרך חברה חיצונית בתפקיד של גיוס עובדים. התחלתי את עבודתי דרכם באוקטובר 2015 כעובדת OS בארגון גדול הממוקם כ10 דקות נסיעה מביתי. בפברואר 2017 יצאתי לחופשת לידה וכעבור 3 חודשים נאמר לי כי הארגון סיים את הפעילות שלו דרך החברה החיצונית וכי החברה שמעסיקה אותי מחויבת למצוא לי מקום חדש מאחר ואני עדיין מועסקת דרכם. סיימתי את חופשת הלידה ב1.9.2017 ועד כה לא מצאו משרה רלוונטית עבורי. לאחר שיחה עם אחת הנציגות הבנתי שאין פסול בכך שאחפש גם באופן עצמאי וכך אני עושה קרוב לחודשיים. הבוקר אותם מעסיקים הציעו לי לעבוד במשרדים שלהם (שעה נסיעה מאזור מגוריי בשעות הפקקים) במשרה של 8-16:00, סירבתי להצעה בגלל המרחק ומבחינת השכר (לאחר הורדות ודלק הנטו שלי יהיה נמוך יותר ממה שקיבלתי עד כה), אז הם הציעו לשלם לי גם עבור שעות הנסיעה וסירבתי בשנית מאחר ואינני מאמינה שאצליח להמשיך לחפש עבודה וגם לשלב עבודה במשרדים שלהם. בעקבות כך הנציגה הכריזה שיש לי 2 אפשרויות: לקבל את ההצעה או להתפטר, עניתי כי אינני מתכוונת להתפטר מאחר ואני עדיין בטווח של 60 יום הגנה ואינני רוצה להשאר ללא עבודה וללא שכר. בתגובה הנציגה חזרה ואמרה שאין לה אופציה אחרת להציע לי ומבחינתה עליי לקבל את ההצעה או להתפטר. האם מותר להם לדחוק אותי ככה לפינה? הרי הם לא לשכת תעסוקה ואינני מחויבת לקבל כל הצעה שנותנים לי, אומנם נקלענו למצב הזה לא באשמתם ולא באשמתי (הארגון שלקח את שירותי הOS החליט לסיים את הפעילות באופן יזום) אך האם על העובד לספוג את זה או על המעסיק? סליחה מראש על ההודעה הארוכה, אשמח לעזרה וייעוץ.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ