אני עובדת שכירה במקום עבודה מ-16.2.15 ועד היום, מקבלת שכר מינימום. כשהועסקתי הגעתי למשרה של 7:00-16:00 בהמשך נכנסתי להריון ילדתי חזרתי אחרי חופשת לידה (3 חודשים בתשלום וארבע חודשים על חשבוני).
ציינתי בפני המנהל הקודם לפני שעזב את תפקידו שנצטרך לשבת ולסדר שעות חדשות מכיוון שאני אמא אמר בסדר אך זה לא יצא לפועל מעולם!
חזרתי ב1.11 בדיוק הגיע מנהל חדש, ביקשתי העלאה בשכר, אמר לי במשך שבועיים שהוא יעשה סדר ויעלה אך זה לא קרה.
כשפניתי אליו נאמר לי שהוא לא מעלה לי את השכר אלא רק לעובדים שנותנים מעצמם למוקד. בנוסף אמרתי שמגיע לי שעת הנקה אמר שיבדוק ואז אמר לי שמגיע לי שעת הנקה עד 1.3 ולאחר מכן אני חוזרת לשעות של לפני ההריון.
ציינתי בפניו שאין באפשרותי לעבוד בשעות האלה (אין לי סידור לילדה והגן לא נפתח ב7:00 בבוקר) הוא אמר שיתחשב בי ועד 1.5 למצוא סידור לילדה. ב1.4 הודעתי שאני לא יגיע מכיוון שבעלי עובר ניתוח ובנוסף היו שבועיים חופש פסח בגנים. הגשתי חופשת מחלה על הימים.
המנהל אמר לי להגיש משמרות בשעות שהוא אמר -7:00-15:00 לא הגשתי מכיוון שכבר אמרתי לו גם באותו רגע שאין באפשרותי וטענתו הייתה - או שתבואי לשעות שאת צריכה לעבוד בהן על פי חוק או שתמצאי את עצמך בחוץ. כרגע אני לא מגיעה לעבודה ולא מצליחה להגיע איתו להסדר.
מה ניתן לעשות?
במידה ואני מתפטרת אני יקבל את הפיצויים שלי?
אני חייבת לעבוד בזמן ההתרעה על העזיבה?
מציינת שהוא לא מוכן לתת לי את הפיצויים! ולכן לא מוכן גם לפטר אותי. הוא רוצה שאני יגיש לו התפטרות.
אמר לי תגישי לי מכתב התפטרות וכל אחד ילך לדרכו נישאר ידידים טובים , נסיים ביפה.
זה לאחר שאמר שהוא נורא התחשב בי ונתן לי מעל ומעבר
(הוא מדבר כאילו חופשת הלידה ושעת ההנקה היו על חשבונו!)