פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מקווה לקבל ייעוץ בפורום שלכם!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/09/2017 13:36
שאלה: עברתי תאונת עבודה בתאריך ה 28 לפברואר השנה, קיבלתי 90 יום מהביטוח לאומי, לאחר מכן עברתי לרופא תעסוקתי שביקש וועדה רפואית בהקדם ונתן לי ימי מחלה של בערב 3 שבועות, מאחר ועדיין לא היתה לי וועדה רפואית ובמקביל התברר בסיטי שיש פריצת דיסק שביקשתי לחזור לעבודה (למרות הכאבים והמגבלה כי הרי אנחנו בישראל)המעסיק ביקש אישור מרופא תעסוקתי שאני יכול לחזור, פניתי שוב לרופא אחרי בירוקרטיה ארוכה( רופא משפחה וכו) האריך הרופא התעסוקתי את ימי המחלה עד ל 15 באוקטובר והתנה את חזרתי לעבודה תחת מגבלות של הרמת משקל ואי עליה על סולמות, במקביל עברתי בדיקת emg שגילתה פגיעה עיצבית ברגל ימין, אני ממתין כבר למעלה מחודשיים לוועדה רפואית ללא כל הכנסה של כסף מביטוח לאומי או מהמעסיק כמובן,לאור צימצומים בהיקף העבודה המעסיק ערך לי שימוע לפני פיטורים והחליט שהפיטורים שלי יכנסו לתוקף ב 30 לספטמבר, ולבנתים החזיר אותי לעבודה תחת המגבלות עבור חודש ההודעה מראש, רציתי לשאול שאחרי שהפיטורים יכנסו לתוקף אני פונה ללשכת התעסוקה, האם יש בגלל הפגיעה ברצף התלושי משכורת יגיעו לי דמי אבטלה? מעבר ל 90 יום הראשונים שקיבלתי מביטוח לאומי? האם ביטוח לאומי יממן את הימי מחלה שהרופא תעסוקתי נתן לי? והכי חשוב האם הלישכה תכיר בימים אלו כסוג של רצף בעבודה? כמובן שאני יקבל תלוש משכורת על ספטמבר מהמעסיק שהחזיר אותי תחת המגבלות

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ