עבדתי במשך חצי שנה אצל מעסיק ברשת מזון מהיר עבודה בעמידה 8 שעות.. גיליתי שאני בהריון אז הודעתי לו שאני אסיים בסוף החודש לעבוד בגלל שנורא קשה לי לעמוד וגם צריך להרים דברים כבדים מדי פעם.
הוא התחשב בי אמר אין בעיה ובאמת במשך שבועיים לא נתן לי להרים דברים כבדים ושם אותי לעבוד על הקופה והביא לי כיסא.
בסוף אותו החודש דיבר איתי על להישאר אצלו בגלל שלא מצא לי מחליפה ואני הסכמתי בתנאי שאמשיך לשבת. (היו לי דימומים וכאבים נוראיים אם עמדתי זמן ממושך, היום אני הריון בסיכון).
הוא הסכים כמובן והמשכתי לעבוד. לאחר שלושה שבועות הוא ניגש אלי מול הלקוחות ואומר לי "נו מתי את מסיימת? החודש? חודש הבא? אני צריך לדעת וגם לא תוכלי לעבוד פה עם בטן גדולה, לא יהיה לך מקום."
עניתי לו שדווקא יש מספיק מקום לדעתי ואין לי בעיה להמשיך לעבוד. הוא אמר לי אבל את יודעת את תתחילי להחסיר המון ואני צריך מישהו קבוע.
לא היה לי מה להגיד נורא התעצבנתי ואמרתי לו אוקי סוף חודש. (מה שאומר שנשאר לי פחות משבוע לעבוד שם).
חשוב לציין שאנחנו ביחסים ממש טובים, לא עצבנית עליו ספציפית כי הוא עובד עם עוד 2 שותפים שהם אלו שהביאו את ההחלטה הזו ובאמת שראיתי שלא היה לו נעים.
השאלה שלי כזו....
עכשיו אני מחפשת עבודה אני בשבוע 12 אני חייבת להודיע למעסיק החדש שאני בהריון?
ושאלה שניה היא האם המעסיק הקודם לא הביא לי מכתב פיטורים בגלל שאני ביקשתי ממנו חודש לפני לעזוב?