פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטרו אותי ודורשים כסף ( רפואה)
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
23/08/2017 06:01
עבדתי בבית חולים שער מנשה , התחלתי לעבוד שם פני חצי שנה בדיוק בשיא הגירושין שלי עם אישתי .
זה נמשך מוזר , הייתה מאוד מנסה אבל בכל זאת לא היה מספיק טוב , ואני המתמחה היחידי עם נסיון של 4 שנים בטיפול נמרץ לב , עזבתי הכל כדי להתמחות בפסיכיאטריה בגלל סיבה אישית. במהלך הזמן הוזמנתי רבות לחקירה במשטרה 4-5בגלל תלונות שווא של אישתי ואף הייתי במעצר היתי בית 3-4 ימים. לאחר מכן קיבלתי רמזים שאני צריך להפסיק עם החסרים , למרות שבהתחלה הציעו לי עזרה . בשיחה מנהל בית החולים הכריך לקחת חומיים חופשה ללא תשלום , וכבר תחילת שבוע קיבלתי מכתב פיטורים שהעביר לי סתם מתמחה .
שאני מפוטר ואם יש לי מה להוסיף אז ביום ראשון תוסיף תביא עד עם בא לך וזהו. יום ראשון לא באתי כי הייתי במעצר בית כמובן שהכל נסגר ללא שופ אשמה קיבלתי מכתב שבו המנהל בית חולים ממש עוד שניה מקלל אותי . אז נסגר בזה שאני מפוטר והייתי בבית חיפשתי מקום אחר , אבא שלי ניסה לדבר איתו כמה פעמים ונדחה באופן משפיל ( אבא שלי רופא מוכר) .
ואז קיבלתי את המכתב הכי הזוי שראיתי: אשר אומר שהם גילו איזשהו תשלום יתר, בחודשים 4,5,6 כאשר אני כבר לא עבדתי שם.
אז מה נעשה ? מאחורי גבי הם לקחו את הכסף מאבא שלי. התעצבנתי והתקשרתי לשאול אי זה אפשרי לקחת ממישהו שלא קשור חעבודה שלי אלפי שקלים שבכלל המצאתם . אני חתמתי על חוזה ולא אבא שלי ובאיזו זכות לקחתם ממנו כסך.

רציתי לשאול אותכם תכלס בלי זיבולי שכל מה אני עודה עכשיו ומהר?????תודה מראש

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ