פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה בנושא דיני עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
15/08/2017 10:47
לאחרונה עזבתי את מקום עבודתי בארבע וחצי השנים האחרונות. יום עבודתי האחרון היה בתאריך ה-26.07.17. חודש עבודה היה בין התאריכים ה-25 עד ל-24 שבחודש העוקב. כלומר קיבלתי בתחילת חודש אוגוסט את המשכורת של חודש יולי עבור עבודה בין התאריכים ה-25.06 ועד ל-24.07 ובתחילת ספטמבר אני צפוי לקבל משכורת עבור יום עבודה בודד בתאריך ה-26.07.

עבור משכורת חודש יולי שולמה לי המשכורת עבור שעות העבודה באותו החודש, דמי הבראה שניתנים לכל עובדי החברה בחודש זה וגם תשלום עבור פדיון 12 ימי חופשה שנותרו לי.

שאלתי היא כזאת: האם ימי החופשה לא היו צריכים להיפדות במשכורת האחרונה (כלומר שתשולם ב-01.09) ולא במשכורת ששולמה ב-01.08? אני שואל משום שככל הנראה שילמתי יותר מס הכנסה בשל ההגעה למדרגת מס גבוהה יותר על כל ימי החופשה הללו. בנוסף ראיתי בתלוש המשכורת שהופרשו כספים לפנסיה רק ממשכורת הבסיס ולא מימי החופשה שנפדו. האם כך זה אמור להיות? להבנתי ימי חופשה גם כן מחייבים הפרשה לפנסיה. אציין כי במקום עבודתי האחרון הונהגה גם הפרשת כספים לקרן השתלמות. כמובן שגם לשם הופרשו לי כספים רק ממשכורת הבסיס ולא מימי החופשה שנפרדו.

תודה מראש על התשובות.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ