פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - דמי לידה וחופשת לידה - שאלות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/08/2017 13:46
כמה שאלות בנוגע לחישוב גובה דמי לידה וחופשת לידה לבן הזוג במקביל לחופשת הלידה של היולדת

1. רק לוודא - אני אני יוצאת לחלד ב-29/8 המשכורת של אוגוסט לא נכללת בחישוב של ביטוח לאומי?

2. אני עובדת בחוזה זמני שמסתיים שבוע אחרי תאריך הלידה המשוער (2/9). אני מעוניינת לצאת לחל"ד לפני סוף אוגוסט כדי שהמשכורת הנמוכה של אוגוסט לא תיכלל בחישוב גובה דמי הלידה. האם אני יכולה לעשות זאת למרות שאני לא חוזרת למקום העבודה אחרי החל"ד?

3. באתר כתוב: "בן הזוג של יולדת אשר ילדה ביום 02.04.2017 ואילך, רשאי לקחת שבוע (לא יותר משבוע ולא פחות משבוע) חופשת לידה והורות במהלך חופשת הלידה של בת זוגו ובמקביל אליה, בתנאי שבת הזוג הסכימה לוותר בכתב על השבוע האחרון של דמי הלידה שהיתה זכאית להם לפי החוק."ההכנסה של בן זוגי גבוהה בהרבה משלי ולכן נראה שמשתלם לנו לנצל את הזכות הזו. לא מצאתי על זה שום דבר באתר של ביטוח לאומי, מישהי יודעת איך זה עובד?

4. לא הצלחתי להבין איך האב יכול לקבל תשלום על ימי שהוא נעדר מתוך ימי המחלה שהוא צבר ולא על חשבון ימי החופשה שלו

תודה מראש

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ