רציתי לברר אני עובדת כמה שנים כסייעת בפיזיוטרפיה בחודש מרץ האחרון המזכירה הרפואית אצלנו יצאה למחלה ארוכה מאוד (מעקפים) ואז דובר שאחליף אותה עד שתחזור ואכן החלפתי אותה כמה שעות ביום כשהבוס הודיעה לי שבמידה והיא לא תחזור לעבוד המשרה שלי והם ישלחו אותי לקורס מזכירות רפואית ויעלו לי את השכר.
אחרי שלושה חודשים שהחלפתי אותה אבא שלי נפטר וכמובן יצאתי לשיבעה כשחזרתי שמעתי מהבנות בעבודה שהבוסית שלי בפיזיוטרפיה התלוננה בפני המנהל הראשי שקשה לה שאני לא בפיזיוטרפיה והיא לא מוכנה שאחליף יותר את המזכירה ושאחזור לפיזיוטרפיה כמובן חזרתי לפיזיוטרפיה כשהמנהל עידכן שזה זמני עד שנדע סופית מה קורה עם המזכירה (ניכנסה לאישפוזים כמה פעמים בגלל זיהום) לצערי שבוע שעבר שמעתי שמחפשים מזכירה רפואית אחרת והתפקיד לא שלי, כל הצוות ניכנס למנהל.
בתורות כדי לברר מה הסיבה שככה ביטל אותי בלי הסבר אז בהתחלה טען שאני לא ייצוגית מספיק ואחר כך טען שהוא המנהל וזה החלטה שלו והיום הוא אומר שאף פעם לא הבטיח כלום ומעולם לא דובר על זה שאני יקבל את התפקיד מיותר לציין שכל הצוות עובר לידי על ביצים לעולם לא נעים מימני על העוול שנעשה לי כי כולם התרגשו שסוף סוף אני שאני חד הורית ותמיד עבדתי משק בית ועבודות נחותות כי אני חסרת ביטחון מקבלת הזדמנות לקידום ובסוף הכל התנפץ לי בפנים , האם זה נקרא הרעת תנאים האם אפשר לתבוע אותו על שהוליך אותי שולל למרות שאין מסמך שמעיד שזה מה שהובטח לי חוץ מכל הצוות הבכיר, סליחה על האורך...