אני כותב בשעה זו כי אני לא רגוע ומרגיש מאוד פגוע ממה שהתרחש במקום העבודה שלי הערב לפני שפיטרו אותי.
(מקום העבודה ג'מס מפעל הבירה בכפר סבא והתפקיד שהיה לי הוא מלצר) אני אפרט לעומק בכדי שלא יהיה שום פרט חסר. לאורך הערב בעבודה היו שתי תקריות.
בראשונה שולחן שהזמין מים הראה לחץ לקבלת המים וסרב לקבל את העובדה שיש עומס על הבר. כאשר הסברתי זאת מנהלת המשמרת ששמה מאי בתוקפנות אמרה לי שלא אומרים כזה דבר והרימה עלי את הקול.
בתקרית השנייה שקרתה שהיא התקרית שכדאי לשים תשומת לב עליה, לקוח איים עלי במילים הבאות (וזה לא היה נשמע כמו משהו שנאמר בצחוק) "אם לא תארגן לי מאוור ב2 דקות הקרובות אני מפרק לך את המקום", כ20 שניות לאחר שהלקוח אמר לי זאת העברתי את המידע למנהלת המשמרת. לקראת סוף המשמרת הושיב אותי המנהל יניב ושאל אותי מה קרה, עניתי לא וישר הוא תקף אותי במילים פוגעניות אל מול מלצרים אחרים ואנשים שנכחו... טען שאני אחש כזה שמגזים, ולא אומר דברים במדויק ושיש לי נטייה להאשים ולא לקחת אחריות (כל דבריו שגויים).
בהדרגתיות הוא הרים את הקול שלו יותר ויותר וכשאמרתי לו שאני לא מעוניין לקבל את מה שהוא אומר לי במיוחד אחרי שלקוח איים עלי והוא יושב ומלבין פני ברבים הוא פיטר אותי בעודו מרים את קולו וחוזר על השקרים שמספר לעצמו. (טען בקול שהוא מכיר אותי ויודע איך אני ומי אני) שזה בכלל מעורר מחשבה איך הוא מרשה לעצמו לדבר כך כאשר מעולם לא נפגשנו ומעולם לא היינו חברים תרם להעסקתי בג'מס.
אני חש עלבון. ואני חש שהצדק עומד במדינה זו במקומות הלא נכונים. גם איימו עלי וגם נגד טענו שאני שקרן ופיטרו אותי ופשוט נתנו לי להרגיש כחולה נפש. אני כלכך פגוע וכועס שאני לא יודע מה לעשות עם כל זה חוץ מלפרסם את הפוסט הזה בכמה שיותר מקומות.