שלום, אני כותבת כרגע נסערת, אחרי עוד ויכוח עם בעלת המשרד שבו אני עובדת. הסיפור שלי קצת ארוך ומורכב, אך אנסה לתמצת.
אני עובדת בסוכנות גדולה ובתפקיד משמעותי. אני בהריון, שבוע 19
התחלתי לעבוד בסוכנות במשרת אם. אני עם שני ילדים קטנים בבית. משרה שמראש ידעתי שמתאימה לי מבחינת שעות. עם הזמן,בעלת המשרד הציעה לי לעבור לתפקיד אחר, במחלקה אחרת. תפקיד במשרה מלאה. כשנשאלתי אם יש לי עזרה עם הילדים. מראש אמרתי שאין לי ואמרתי לה את השעות שאני יכולה (שמונה עד ארבע ללא שישי). באותו הרגע התאים לה, כי סתמתי לה חור מאוד גדול וחשוב. עם הזמן היא התחילה לבוא בטענות שאני לא נותנת יותר שעות ושאני נאלצת להחסיר מידי פעם בגלל ילד שלא מרגיש טוב. ולא הפסיקה להשמיע לי שזה לא בסדר ושכולם נותנים יותר (ללא תוספת תשלום) ואני לא. עם הזמן נכנסתי להריון ומאז היא לא מפסיקה להגיד לי שלא מספיק החיסורים שלי בגלל הילדים עכשיו גם ההריון. מפה לשם מאז שגילתה שאני בהריון, היא לא מפסיקה לעקוץ אותי ולתת הערות הקשורות להריון.
מנהל המחלקה מצטרף אליה ביחס העוקצני. ישנן עוד שתי בנות במשרד, בתפקיד ניהולי, שגם הן בהריון וגם להן היא זורקת עקיצות ומילים שלא במקום. אתמול מיוזמתי נכנסתי לשיחה עם הבוסית, נכנסתי לשיחה הקשורה בנושא העבודה והיא לאט לאט הפכה את הנושא לחיסורים שלי ועל ההריון שלי. נאמרו שם המון דברים שלא צרכים להאמר לאישה הרה עובדת. היום כשהגיעה בבוקר לעבודה, היא נגשה אליי להביא לי דואר ושוב התחילה לזרוק עקיצות לכיווני. הרגשתי שאני כבר לא יכולה, התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ופשוט קמתי והלכתי.
מה ניתן לעשות במצב כזה? אני לא רוצה לעזוב, אני אוהבת את מה שאני עושה ולא מעוניינת להישאר בבית כל תקופת ההריון.
אך מצד שני, העבודה שלי גם ככה קשה ותובענית שדורשת ממני המון כח ואנרגיה וגם ההתמודגות איתה ועם מנהל המחלקה. מה דעתכם?