פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חוקי למנוע עבודה במקום ציבורי?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/07/2017 11:16
שלום.
מה עושים במצב כזה:
נהג מונית, נכה משהבט, מתפרנס מזה 17 שנה כאשר הוא לוח נוסעים מתוך בית החולים בצפון. באחד הימים ראה הליכון מרוחק וכאזרחות טובה שם אותו ברכב שלו ולקח אותו למשרד הקב"ט. כאשר פתח את הבאגז להוציאו את ההליכון לקבט, הקבט שהיה באותה שעה בחוץ , החל הקבט צועק לו גנב גנב ליד הרבה אנשים שהיו במקום. נהד המונית אמר לו, אני עושה טובה ומביא את זה לכאן כדי שלט יגנבו, יעלימו ואתה צועק. ?
ואז הקבט אמר לנהג מונית אני אתלונן במשטרה שרצית לגנוב ואתה לא תכנס לכאן יותר. הנהג ניסה להכנס מספר פעמים לבית החולים עם רכבו על מנת להמשיך בעבודתו, אך הקבט נתן הוראה שלא יתנו לו להכנס במחסום ובכך מונעים ממנו להתפרנס ואת החוקים אני לא צריכה לפרט. באחד המקרים בהם נהג המונית רצה להכנס העקבות קריאה של חולה דיאליזה בן 85, מנעו ממנו להכנס לקחת את החולה והוא הלך הרבה עד לנהג המונית שיקח אותו (ממש התעללות). אציין שמדובר בבית חולים ציבורי. הקבט מנכ ממנו מספר פעמים להכנס ואף באחד המקרים שהיה בשער ניסה הנהג מונית לדבר עם הקבט והסביר לו שזה בית חולים ציבורי והוא לא יכול למנוע ממנו להכנס. הקבט ועוד שני מאבטחים שהיו איתו דחפו אותו. כשנהג המונית הלך למשטרה להתלונן, אמרו שאי אפשר כרגע לקחת עדות, כיוון שהקבט התלונן טלפונית ורק אחרי שיחקר, יסררו.

הנהג שלח מכתב להנהלת בית החולים ולא קיבל מענה כלל.

סליחה על אורך המקרה,
האם יש מקום להגיש בקשה לבית משפט, עתירה, על כך לאסור עליהם למנוע ממנו להכנס, שכן זה בית חולים ציבורי, וכן חוק יסוד כבוד האדם וחרותו, חופש העיסוק ועוד. אשמח לקבל סיוע עבור אותו נהג מונית. מה עליו לעשות. בית חולים לא השיב כלל לנהג על מכתבו.

תודה רבה ויום טוב

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ