פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התעמרות בעבודה - שאלה בבקשה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/06/2017 19:09
שלום רב,

פניתי לעוד לדיני עבודה בגין התעמרות בעבודה. בפגישה בנינו הבהיר לי שיש לי את כל העילות לתביעה. סיכם כי יגבה 20% שכר טרחה מכל תוספת שאקבל מעבר לפיצויי פיטורין של המעביד שבהם לא יגע.

הסיכום נכתב על דף חלק וריק ותוייק אצלו בתיק. (לא קיבלתי עותק).ביקש אף שכר טרחה ראשוני של 7000שח &מעמ ואת זה שילמתי. אחרי משא ומתן מול המעביד שלא צלח מבחינתו העמיד לי אולטימטום שאם אני רוצה שהוא ימשיך לייצג אותי צריך להגיש תביעה לבית משפט. לא ממש רציתי את זה אז אבל מכיוון שכבר שילמתי שכר טרחה לא רציתי לפנות לעוד אחר.

עבור הגשת כתב תביעה ביקש שכר טרחה נוספים על סך 8000 שח + מעמ שאותם גם שילמתי. ביקש שאגיע למשרדו כדי לחתום על כך.

מסתבר שבאצטלה של חתימה על שכר הטרחה הנל ,החתים אותי על טופס שלא קראתי אותו כלל וכלל,לא הביא לידיעתי שהוא שינה את ההסכם ההתחלתי של 20% מהאקסטרה שאקבל בתביעה. מסתבר שחתמתי על טופס עם לא מעט סעיפים ואחד מהם היה שאני צריכה לשלם לו 20% מסך כל התביעה שהגיש.

ז"א על פיצויי פיטורין פלוס עוגמת נפש. אני לא הבנתי שחתמתי על סעיף כזה והייתי מאד מופתעת כשהוא התקשר לבקש את שכר הטרחה המלא. בדיון המקדים בבית משפט לענייני עבודה, השופט פסק לטובתי וביקש לשלם לי פיצויי פיטורין & 3 משכורות. בעצם העוד ביקש מעבר ל- 17,500 שילמתי על שכר טרחה מתמשך הוא ביקש עוד 34,000 שח מכלל התביעה.

בסופו של דבר אחרי שהבהרתי לו שלא הייתי מוכנה לשלם סכום כזה, הוא ירד לסכום של 25,000 שח מעבר לתשלום הקודם. שאלתי האם הוא רשאי לגבות ממני סכומים כאלה? בנוסף כאשר החתים אותי על טופס שכר הטרחה לא נתן לי העתק ואף כעס כאשר ביקשתי לקבל טופס ברור במייל שכן לא היה בידי עותק .(שלח לי צילום בהודעה לא ברורה כאשר התקשר לגבות את שכר הטרחה). אני מרגישה מרומה מאד שכן פניתי אליו בשל התעמרות בעבודה שהוכרה כתאונת עבודה דרך המל"ל.

אני חשה שזה היה מהלך לא אתי מבחינת העוד. לאור מצבי הנפשי היה עליו להבהיר לי בשקיפות ובבהירות שההסכם שונה.

אם הייתי מודעת לכך לא הייתי הולכת כלל לתביעה. מבקשת ייעוץ מה לעשות, עדיין לא שילמתי את השכר טרחה הנוספים.

סליחה שארוך מידי ותודה מראש על תשובתכם.

אילנה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ