פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה מורכבת וחשובה - בזמן הריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/06/2017 22:13
לאחר שנתיים של טיפולי פוריות נקלטתי להריון ראשון. מתחילת ההריון ועד עכשיו אני סובלת מכאבים חזקים באזור השחלה הימנית שבכל מאמץ רק מתגברים.

כשאני מדברת על מאמץ אני גם מתכוונת לישיבה ממושכת של מעל שעה או הליכה/ עמידה מרובה- ישר מתחילים לי כאבים חדים בצד ימין בבטן התחתונה יחד עם כאבי גב חזקים בטירוף שגורמים גם לזרמים ברגל ימין ומקשים עליי ממש ללכת או לבצע כל פעולה. רק שכיבה או ישיבה עם הגב אחורה ורגליים למעלה עוזרת לכאבים להיחלש.

מתחילת ההיריון התלוננתי לרופא על הכאבים ורק כשהגעתי למצב של מיון שהוביל לאשפוז גילו שהשחלה הימנית שלי התנפחה ונהייתה בצקתית והסתובבה על צירה שזה הגורם לכאבים שיש לי.

הגעתי למצב שרצו לנתח אותי אבל בגלל שהיה חשש גבוה לעוברית שלי סירבתי וטיפול בסטרואידים עזר להקל על המצב יחד עם ההמלצה למנוחה. שלא לדבר על זה שאני בערך כל שבוע וחצי בקופת חולים עם תופעות אחרות- סחרחורות, פריחה בכל הגוף, לחץ אטומי בעיניים, חולשה, שלשולים, ובצקות נוראיות. במקביל ה-BHCG שלי יצאה גבוהה ולכן אני גם נחשבת הריון בסיכון.

אחרי האשפוז הגעתי לרופא שלי והסברתי לו את המצב ואמרתי לו שאי אפשר להמשיך ככה והוא הסכים ונתן לי שמירת הריון.

הגשתי את המסמכים לביטוח לאומי והיום קיבלתי תשובה שהרופא לא חושב שאני זכאית לשמירה אלא רק למעקב ושהוא מעוניין לקבל עוד פרטים מהרופא.
בשורה תחתונה לא אישרו לי את השמירה.

אני די אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות :( לא רוצה להגיע למצב שאחזור לעבוד ושוב אגיע למצב של בלאגן שבאמת יוביל לניתוח והפעם לא אוכל להתחמק מזה..
אשמח לייעוץ בנושא ואפשרויות שאוכל לנקוט בהן על מנת שבאמת אקבל שמירה.

היום נכנסתי לחודש שביעי ואני בשמירה מה-8/5.

תודה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ