פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלות לגבי שמירת הריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
21/05/2017 12:56
אני כבר 3 שבועות בחופשת מחלה (לא מדווחת בינתיים כי לא ידעתי אם ימליצו לי להמשיך אותה או לא עד הבוקר) ועכשיו האריכו בעוד 10 ימים, כך שהיא כבר מגיעה למשהו כמו 34-35 ימים.
ביררתי בעבודה היום לגבי אופן הדיווח, כדי לעשות את זה הכי נכון עבורי, ומה שאמרו לי זה שאם אני מבקשת שמירה סוגרים את השכר הנוכחי בלי לדווח את המחלה, שזה הגיוני, אבל אם לא מאשרים לי את השמירה משום מה אז אין אפשרות לדווח מחלה רטרואקטיבית ולקבל את השכר הזה (קראתי איפשהו שאפשר רטרו אבל אין לי סימוכין או נסיון עם זה).

האם זה נכון? או שהאחראי על זה אצלנו פשוט לא נתקל במצב כזה ומישהי כאן יכולה לומר לי לאן להפנות אותו כדי שיקבל את המידע והמצב בזה לא ידפוק אותי לגמרי...?

עוד נקודה בעייתית, אני חייבת להחליט עד ה24 לחודש איך לדווח, אולי אפילו עד ה23 (מחכה לתשובה סופית מהאחראי על זה) ו30 ימי המנוחה יחלפו רק ב-25 או 26, כלומר יכול להיות מצב תיאורטי שהחלטתי להגיש בקשה לשמירה ולוותר על השכר, ובסוף ילדתי יום לפני 30 הימים הנדרשים ואין לי שום דרך לקבל שכר על ימי המחלה האבודים?

תודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ