פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בדיקת חוקיות מול עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/05/2017 22:31
עבדתי בסופר כשנה חסר להשלמת השנה שבועיים בערך לפי לוח קלנדרי היה לי ריב עם מנהל הסניף שהתפתח להשפלה פומפית לעיניי העובדים והלקוחות פניתי למנהלים של החנות על מנת לקבוע שיחה עקב התנהלות לקויה בסניף מיותר לציין שכל פעם התחמקו לבקשה שלי עד שהגיע יום הדין שהגשתי מכתב התפטרות עקב רצף אירועים שקרו בסניף והריב עם המנהל סוכם שאני לא חייבת לתת לו ימים עד שיימצא לי מחליפה וישלם לי כל מה שמגיע לי כדין עזבתי בדצמבר בינואר קיבלתי משכורת בשיחה עם המעסיק אמר בפברואר ב10 אקבל תפיצויים אך עברו חמישה חודשים שעד היום לא קיבלתי דבר בנוסף הופרשו כספים לקרן פנסיה ואינני מופיעע בחברת הביטוח אין שום פוליסה על שמי לטענת המעסיק החליפו סוכנים וייצרו איתי קשר לפני פסח דיברה איתי סוכנת חדשה שלחה לי טפסים למלא ואמרה שיבצעו את עברת הכספים לפניקס(מה שלא מובן לאן הופרשו הכספים לפני כן) ורק אז אפשר יהיה למשוך כספי פיצויים,בנוסף המעסיק שלי טוען שרק לאחר שאני יימשוך את כספי הפיצויים שלי מפניקס יוכל לעשות לי גמר חשבון ולדעת כמה פיצויים עליו לשלם לי על שנה מה שלא מסתדר לי מה שייך הפיצויים שיש בחברת הביטוח למה שהוא חייב לי מריח לי פה משהו לא תקין ברצוני לדעת האם יש פה הילה לתביעה?חוקי מה שקורה פה?ממה שידוע לי עד 90 יום חובה לשלם פיצויים ועברו כבר חמישה חודשים

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ