פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חייבת להבין מה אם החוק לצידי.
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/05/2017 09:08
ילדתי ב-12.1 וכמה ימים לפני פסח כל העובדים קיבלו אצלנו מתנת חג כסף שנכנס לחשבון ואני לא קיבלתי ויש לי מנהל חדש שהגיע שכבר הייתי בחופשת לידה ושאלתי אותו למה לא קיבלתי הוא ענה לי יש נוהל חדש בעבודה בגלל ביטוח לאומי את המתנת חג שלך תקבלי שתחזרי מחופשת לידה.

ביקשתי ממנו שאולי ינסה לעשות משהו כי אני צריכה את הכסף הזה של המתנת חג לקנות דברים לחג בקיצור הוא היה נורא נחמד ואמר שמשרדים של העבודה לא אישרו אבל הוא עשה משהו עקיפין ונתן לי את המתנת חג בצ׳ק מיד אחרי פסח הודיעו לי שבסוף שאין לי מקום לילד לגן ולכן אני לא יכולה לחזור לעבודה אבל גם לא מסתדר לי משמרות.

אז בסוף הודעתי לו שאני לא חוזרת מחוסר ברירה אז הוא אמר לי שאני עשיתי לו תרגיל שזה מאוד מעליב במיוחד שזה מנהל חדש שהוא בכלל לא מכיר אותי ואני עבדתי שם שבע שנים ואז הוא אמר אני יקזז לך את זה כולי יצאתי משם בוכה כי נפגעתי עד עמקי נשמתי והשבוע לאחר שיחה עם הנהלת חשבונות מה מסתבר הוא אמר. להם שאני ביקשתי מפרעה על חשבון המשכורת שאחזור והוא פשוט קיזז לי 1000 שקל מהפיצויים שלי.

מותר לו לקחת לי מתנת חג בגלל שלא חוזרת לעבודה?

מותר לו בכלל לגעת לי בפיצויים?

שמישהו מבקש מפרעה הוא צריך לחתום על משהו?

אני עדיין בהלם מהחוצפה שלו כי אני לא ביקשתי שום מפרעה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ