פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שאלה בדיני עבודה.
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
19/04/2017 17:52
לאחר תקופת עבודה נעשה שיפור בתשלום השכר לשעה לסוג טיפול מסוים, זאת בעקבות "שיחת מסדרון" עם המנהלת. במשך מספר חודשים שולם השכר הגבוה עד לאחרונה, אז ראתה המנהלת את החוזה המקורי (הנמוך יותר) וטענה שבוצע תשלום ביתר. אני טענתי כי מדובר בהסכם בע"פ.

המנהלת טוענת כי אין מדובר בהסכם בע"פ מאחר ומדובר בשיחה לא רשמית וכהוכחה וטוענת שלא נחתם נספח לחוזה וכן, לא מדובר בהסכם בע"פ שכן היא אמרה שהשינוי נעשה על סמך טענה שלי שזה החוזה המקורי (היא אומרת שכך תיעדה לעצמה בזמנו), משמע-אין חוזה חדש אלא היא חשבה שהיא מקיימת חוזה ישן ורק עכשיו הסתבר לה שאין כך הדבר ולכן היא חזרה לשלם לי פחות ורוצה לגבות ממני את ההפרש רטרואקטיבית (ואמרה שאם ארצה ניתן לנהל שיחת שכר מסודרת אבל על החודשים האחרונים היא שילמה לי פחות).

**אני לא זוכרת בפרוטרוט שיחה מלפני יותר מחצי שנה אבל בתור אדם ישר לא הגיוני שטענתי שהיא חייבת לי שכר גבוה שלא כתוב בחוזה, כנראה ששאלתי האם אני זכאית לתשלום גבוה יותר לסוג הטיפול הזה והיא בתגובה נקבה במחיר החדש הגבוה**

אז כמה אמורים לשלם לי לפי השכר הישן-הנמוך-הכתוב בחוה המקורי או החדש-הגבוה-שסוכם בע"פ?

האם היא יכולה לגבות ממני את ההפרש רטרואקטיבית?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ