פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - זקוקה לעצה בהולה מעו''ד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/04/2017 14:02
מצאתי בינואר עבודה מהבית, פקידת שיווק של חברה מוכרת, לא חתמנו על חוזה אך נפגשנו אני ושלושת השותפים,עברתי חפיפה וכל מה שצריך ויש מספיק פרטים והוכחות לעובדה שעבדתי אצלם כחודש.

המנהל הישיר אינו מסודר כלל, כאשר סיימתי את עבודתי במקום יצאתי לידי הנחה ששעות העבודה שלי רשומות אצלו כיוון שאני משתמשת בתוכנה שלהם וכפי שטרח לציין "ככה בעצם יודע שעשיתי את מלוא שעות העבודה שלי", אממה יומיים לפני קבלת משכורת מבקש ממני במייל שאשלח לו דוח שעות (לאחר התפטרותי המנומסת), שלחתי לו את הדוח היו כמה טעויות- תיקנתי ושלחתי, כאשר הגיע יום המשכורת אמר ש"התעכבת עם הדוח אין משכורת עכשיו אין מי שיוציא לך תלוש, אם את רוצה את הכסף תבקשי מבעלך (חשב שהוא עצמאי) שיוציא חשבונית על שמו ואני אעביר את הכסף (?!), הודעתי לו נחרצות שאין דבר כזה ושהוא ישלם לי ביטוח לאומי ומה שצריך- כמו שצריך! אמר תצטרכי להמתין לחודש הבא, בעלי דיבר איתו גם ואמר לי שירן אין ברירה צריך להמתין אז כמובן שהמתנו והחודש הזה הגיע.

מה1 לחודש סימסתי לו שלא ישכח שצריך להעביר לי משכורת והתגובה שקיבלתי היא "אמרנו שבעלך יוציא חשבונית!" אמרתי לו תקשיב אתה מנסה לעשות ממני מטומטמת וזה לא ילך לך- בעלי בכלל לא עצמאי! וגם אם כן לא היינו עושים דבר כזה.
לאחר מס' ימים שוב שלחתי הודעה ושאלתי בצורה מתורבתת מאוד באיזה תאריך לצפות למשכורת שלי? ענה לי תעבירי לי את הסכום שאני צריך לשלם לך- אמרתי לו יש לך את הדוח מסודר תעבור עליו אך בלי קשר סימסתי לו את הסכום.
מאז לא הייתה תגובה..
שלחתי שוב הודעה לפני החג אמרתי לו ***** אני מבקשת לדעת מתי נכנסת לי המשכורת? לא הייתה תגובה
היום סימסתי לו שוב וענה שאין זה אבוד כי הרואה חשבון שלו בחופש.
עניתי לו שזה ממש לא מעניין אותי וכיוון שהדוח אצלו כבר חודש וחצי עם שעות העבודה היה צריך לדאוג לזה ולא לחכות לרגע האחרון
אמרתי לו שזה זלזול וחוצפה אני עשיתי את עבודתי נאמנה ולא הגיוני שאני צריכה לרדוף אחריו בשביל השכר שמגיע לי. הודעתי לו שאותי זה לא מעניין מה יעשה אני רוצה את סוף החג את המשכורת שלי ואם לא אני לוקחת את זה כמה צעדים קדימה (חייבת לציין שטופס 101 חתמתי לו והעברתי לו את כל הפרטים הרלוונטים)

האם יש לי עילה לתביעה? מה עושים במקרה כזה?
לעזרתכם אודה,
שירן.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ