פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - איך אקבל את הכסף שמגיע לי?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/04/2017 21:02
לפני שלושה חודשים בתאריך 16/01, התפטרתי מעבודה בה עבדתי חמישה חודשים אחרונים.
סיבת הפיטורים היא שעד אותו יום של התפטרות לא נאמר לי בשום הזדמנות שהעבודה היא עבודה על בסיס יומי (זה אומר שכשאין עבודה, רשאי במעביד להגיד לי שאני לא עובד לטענתו)

ההתפטרות נעשת דרך הודעת סמס ולאחר שהסברתי לו שמצאתי עבודה בה אני עובד באופן מלא כל החודש.
סיבה נוספת להתפטרות שקשורה לזה היא שהיו שלושה מיקרים בהם נאמר לי שאני לא עובד (פעמיים נאמר לי כבר שאני המתנתי לראש הצוות מחוץ לבית ובאחד מהפעמים הוחזרתי הביתה וקיבלתי עבור היום הזה יום עבודה מלא) בפעם האחרונה שקרה מיקרה כזה ונאמר לי שאני לא עובד זה היה כאשר במשרד שרובו ככולו יוצא ברית המועצות לשעבר חוגג את השנה האזרחית החדשה וכי ראש הצוות לקח יום חופש אחריו.

הוסבר לי שישנו צוות נוסף שעובד שכולם ישראלים ואינם חוגגים את היום הזה ואם אני רוצה יכול לעבוד איתם. לאחר שהסכמתי שכך יהיה נאמר לי על ידי מנהל העבודה שהוא לא לוקח אותי בחשבון ביום הזה וכי אני נישאר בבית. (בשיחה הזאת הוסבר לי בפעם הראשונה שאני נימצא בעבודה שהיא עבודה על בסיס יומי כמו שאמרתי בהתחלה). בגלל שגם אני גורם לעיכוב ובעיות בעבודה בגלל חוסר הניסיון שלי.

לאחר יומים מהשיחה הזאת החלטתי להתפטר ללא הודעה מוקדמת של חמישה ימים כחוק המתבקש (עד חצי שנה מעבודה יש צורך לספור יום אחד על כל חודש על מנת לתת הודעה מוקדמת להתפטרות). באותה שיחת סמס נאמר לי שמה שאני עושה הוא כנגד החוק וכי המנהל רשאי לא לשלם.

נוסף נאמר כי הוא ממש אבל ממש צריך אותי לעבודה שביום אחרי. (דבר שלא הבנתי, כי אם אני גורם לעיכוב ובעיות אז למה הוא ממשיך להעסיק אותי).

מה שקרה מאז המיקרה זה:

לא נעשה לי גמר חשבון עבור אותה תקופת עבודה.
לא שולם לי עבור הימים בהם עבדתי באותו חודש (6 ימים בפועל). מבקש לתת לי הסבר על מה שכדי לי לעשות על מנת לקבל את כספי כחוק ולא שקל יותר.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ